To je to što me zanima!

Bježi, ide SDP: Tjerali goste iz bazena jer je došao Milanović

Djelatnica se ispričavala što nas doslovce izbacuju. Trčeći smo spremali stvari u polumraku i kroz sporedna vrata zahoda smo izjurili iz centra, kaže Porečanka
Vidi originalni članak

Iako nam fitness trening traje do 20.30, već u 19.40 počeo nam je panično mahati zaštitar naređujući nam da izađemo, jer stižu SDP-ovci, kaže gošća porečkog hotela Diamant. 

Ona je bila u petak navečer u teretani hotela kojeg su ovog vikenda “okupirali” SDP-ovci koji ondje imaju stranačko okupljanje. 

Milanović ne želi zbog Vlade izgubiti kontakt sa strankom pa su svi jači članovi stranke došli na savjetovanje u Diamant. 

No zbog njihova dolaska hotelom je zavladao strog režim. 

U prepunom hotelu brojni policajci s “bubama” u uhu odmah alarmiraju na “izvanredno stanje”. Raspoređeni su u tri prstena 

 - Djelatnica hotela rekla je da se ispričava što nas doslovce izbacuju iz dvorane. Trčeći smo spremali stvari u polumraku jer su nam pogasili svjetla. Kroz sporedna vrata zahoda doslovce smo izjurili iz centra... - rekla nam je Porečanka. 

Iako u prepunom hotelu gdje su SDP-ovci odsjeli među stotinama drugih gostiju sve izgleda “normalno”, brojni policajci s “bubama” u uhu odmah alarmiraju na “izvanredno stanje”. Ima ih na parkiralištu, ulazu, u caffe baru, holu... Raspoređeni su u tri prstena. 

Posjet SDP-a obavijen je velom tajne. Djelatnici hotela položili su zavjet šutnje. Čak su i podaci o meniju strogo povjerljivi. Zna se samo da su imali švedski stol i zabavljali se uz zatvoreni bazen. 

- Ma shvatite me, meni prijeti otkaz kažem li vam nešto – priznao nam je zaposlenik hotela. SDP-ovci su u tim uvjetima “brusili” komunikaciju i analizirali pogreške. 

- Razgovarali smo kako bolje komunicirati unutar stranke. U ova dva mjeseca puno smo napravili. U javnosti se stekla percepecija da neki ne rade dovoljno. Rade punom parom - rekla je potpredsjednica Vlade Milanka Opačić. 

Idi na 24sata

Komentari 294

  • nopanix 07.03.2012.

    Valjda će gosti objaviti reklamu za hotel.

  • una222 06.03.2012.

    hahaha vi bi se relaksirali....može ali do sljedećih izbora odstupi narode trenutno im niste potrebni... uživati znaju i sami

  • dalmatinka47 06.03.2012.

    Pa gospodo pitam se šta vam je tribalo ići u Ppreč,pa zar niste mogli svi se skupiti i u Zagrebu..di vam je pamet a vadite zemlju iz krize..koliko ste potrošili da bi umočili vaše guzice u bazen? Zar nevidite da u ovo malo vrimena od kad ste na vlasti radite iste stvari kao i oni prije i da vam narod nevjeruje.A gospodine Milanoviću mislili smo da ste teke pametniji,ali očito niste!

Komentiraj...
Vidi sve komentare