Obavijesti

News

Komentari 294

Bježi, ide SDP: Tjerali goste iz bazena jer je došao Milanović

Bježi, ide SDP: Tjerali goste iz bazena jer je došao Milanović
5

Djelatnica se ispričavala što nas doslovce izbacuju. Trčeći smo spremali stvari u polumraku i kroz sporedna vrata zahoda smo izjurili iz centra, kaže Porečanka

VIDEO

Iako nam fitness trening traje do 20.30, već u 19.40 počeo nam je panično mahati zaštitar naređujući nam da izađemo, jer stižu SDP-ovci, kaže gošća porečkog hotela Diamant. 

Ona je bila u petak navečer u teretani hotela kojeg su ovog vikenda “okupirali” SDP-ovci koji ondje imaju stranačko okupljanje. 

Milanović ne želi zbog Vlade izgubiti kontakt sa strankom pa su svi jači članovi stranke došli na savjetovanje u Diamant. 

No zbog njihova dolaska hotelom je zavladao strog režim. 

U prepunom hotelu brojni policajci s “bubama” u uhu odmah alarmiraju na “izvanredno stanje”. Raspoređeni su u tri prstena 

 - Djelatnica hotela rekla je da se ispričava što nas doslovce izbacuju iz dvorane. Trčeći smo spremali stvari u polumraku jer su nam pogasili svjetla. Kroz sporedna vrata zahoda doslovce smo izjurili iz centra... - rekla nam je Porečanka. 

Iako u prepunom hotelu gdje su SDP-ovci odsjeli među stotinama drugih gostiju sve izgleda “normalno”, brojni policajci s “bubama” u uhu odmah alarmiraju na “izvanredno stanje”. Ima ih na parkiralištu, ulazu, u caffe baru, holu... Raspoređeni su u tri prstena. 

Posjet SDP-a obavijen je velom tajne. Djelatnici hotela položili su zavjet šutnje. Čak su i podaci o meniju strogo povjerljivi. Zna se samo da su imali švedski stol i zabavljali se uz zatvoreni bazen. 

- Ma shvatite me, meni prijeti otkaz kažem li vam nešto – priznao nam je zaposlenik hotela. SDP-ovci su u tim uvjetima “brusili” komunikaciju i analizirali pogreške. 

- Razgovarali smo kako bolje komunicirati unutar stranke. U ova dva mjeseca puno smo napravili. U javnosti se stekla percepecija da neki ne rade dovoljno. Rade punom parom - rekla je potpredsjednica Vlade Milanka Opačić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 294
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C