To je to što me zanima!

Bježite! Zombiji slobodno šeću na riječkom Gradskom groblju

Na ulazu u groblje: Ne zna se tko je autor znaka na kojem zombi juri ženu i dijete. Neke je nasmijao, drugima je neukusan, a ulicu sada zovu Šetalište zombija...
Vidi originalni članak

Neuobičajeni prometni znak koji je prošlih nekoliko dana krasio ulaz u riječko Gradsko groblje Kozala u ponedjeljak ujutro je nestao, misteriozno kao što je i postavljen.

Nitko ne zna tko ga je postavio ni tko ga je uklonio, no svi koji su prošli Ulicom Petra Kobeka kraj sporednog ulaza u groblje zapazili su znak na kojem zombi trči za ženom i djevojčicom. Ne zna se je li autor ulične instalacije imao ideju sugerirati Riječanima da izbjegavaju područje oko groblja i čuvaju se zombija ili zombijima zabraniti da plaše majke i djecu. Možda ga je inspirirala Noć vještica, ili je samo želio razveseliti prolaznike. Reakcije Riječana su različite. 

Neke je nasmijao, a drugi su ga dočekali s nevjericom i zgražanjem. Bilo kako bilo, Ulicu Petra Kobaka počeli su zvati Šetalište zombija.

- Ne znam o čemu je riječ, ovo mi je prvi glas. Taj znak sigurno nisu postavili naši djelatnici. Vjerujem da se netko našalio - rekao nam je Nikola Modrić iz Rijeke prometa, tvrtke koja je zadužena za postavljenje signalizacije.

Pretpostavljaju da je šaljivac na uobičajeni znak samo prilijepio naljepnicu, a sutra će, kažu, poslati djelatnike da provjere treba li kakav popravak. 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • Zeleni_Zub 01.11.2013.

    Lobotomizirani zombiji secu po cijeloj drzavi

  • user_77770 13.11.2012.

    samo se vi smijte al uskoro čete vidjet

  • lucarelli 13.11.2012.

    Ovo je fe-no-me-na-lno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare