To je to što me zanima!

Blizanci se rodili u razmaku od 50 sati na udaljenosti od 65 km

Seth i Preston Campbell te majka Donna Grove (27) jedva su preživjeli komplikacije pri i nakon poroda. Setha je rodila u 28. tjednu trudnoće, Prestona dva dana kasnije
Vidi originalni članak

Britanski dvojajčani blizanci Seth i Preston Campbell rodili su se u razmaku od dva dana u različitim gradovima u travnju ove godine. Blizanci i majka imali su vjerojatnost jedan prema milijun za preživljavanje. Donna Grove (27) imala je niz komplikacija pri porodu. Setha je rodila u 28. tjednu trudnoće u bolnici Frimley Park u Camberleyju. Preston, koji je imao svoju posteljicu, došao je na svijet 50 sati kasnije nakon što su je prevezli u London na liječenje.

- Presretni smo - rekla je ponosna majka Donna Grove za The Sun. Otac blizanaca James Campbell zaprosio je Donnu nakon što se oporavila od traumatičnog poroda. Seth nije odmah disao, a nakon toga je dobio upalu mjehura, šum na srcu i trovanje krvi. Setha su prevezli 65 km dalje u londonsku bolnicu St. Mary. Donnu su doveli sljedeću večer, a dan kasnije rodila je Prestona. Imala je čak i zastoj srca jer joj je dio plodne vode ušao u krvotok. Sethovo stanje, također, se pogoršalo. Prevezli su ga u bolnicu Chelsea and Westminster na specijalnu neonatalnu intenzivnu skrb. Liječnici su u deset tjedana uspjeli spasiti svo troje.

- Nakon drugog poroda bilo je strašno. Bojao sam se da ću ih sve izgubiti - rekao je James. Donna je sada stigla kući s blizancima.

- Mislimo da je ludo što imaju različite datume rođenja - rekla je Donna.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • cosanostra1 09.07.2011.

    možda je i umočio nakon pedeset sati.......podrška našim malenima,izgubljenima i zaboravljenima a za ove u americi već će se netko pobrinuti

  • to-sam-ja 09.07.2011.

    ti miša koliko komplikacija!!!! uffff...sretno vam bilo u budućnosti!!!

  • megan2006 09.07.2011.

    ovo ni španski redatelji nebi uspjeli objasnit u seriji .... hvala bogu da je sve uredu

Komentiraj...
Vidi sve komentare