To je to što me zanima!

Bliži se kraj Pahorove vlade? Parlament glasa o povjerenju

Slovenski premijer Pahor je predložio javno glasovanje o rekonstrukciji vlade nakon što su ministri iz Demokratske stranke umirovljenika i stranke Zares napustili vladu
Vidi originalni članak

Slovenski parlament glasovat će u utorak, nakon Pahorovog govora i osmosatne rasprave, o povjerenju manjinskoj vladi premijera. Mediji tvrde kako su mali izgledi da vlada dobije povjerenje parlamenta pa su sve izgledniji prijevremeni izbori krajem godine. 

Pahor je predložio javno glasovanje o rekonstrukciji vlade nakon što su ministri iz Demokratske stranke umirovljenika i stranke Zares napustili vladu. 

U medijima se protiv sadašnje vlade izjasnilo 47 zastupnika, od njih 90. Pahor za sada ima samo zajamčene glasove zastupnika iz redova svojih Socijalnih demokrata i Liberalnih demokrata bivše ministrice unutarnjih poslova Katarine Kresal.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • trešnja 20.09.2011.

    Potpuno je svejedno tko ostaje, a tko se povlači, jer svi oni idu u politiku da sebe namire, a ne da naprave nešto dobro za ljude koji ih izaberu. Dok je u politici takva plača, dotle će biti i zainteresiranih za položaje, dajte uvedite bez plačanja političke angažmane pa da onda vidite tko će biti zainteresiran. Sve je to samo najobičnija igra za javnost, a u duši su oni svi jednako pohlepni i nepošteni.... vode bordele, svodnici, skrivaju svoja spolna i druga opredjeljenja i osnivaju klubove i kojima se širi sodoma i gomora... to je slika i prilika današnjih politički "elita"... a ljudi ih gledaju i misle kako će sad ovi novi raditi za dobrobit.... hoće, ali svoju...ljudi, samo za svoju dobrobit će raditi svi političari, ma kako se god oni zvali i koju god starnku osnovali....

  • stari mudrac 20.09.2011.

    isuse bože, to treba ćim prije sprečiti. jadranka bi trebala održati skup potpore borutu pahoru u cankarjevom domu. i vezanje lancima ne bi štetilo!

  • Ludvig_1 20.09.2011.

    Znači istina je , da se njih dvoje povlače na Kajmanske otoke

Komentiraj...
Vidi sve komentare