To je to što me zanima!

Blizu Đakova: Radnik (32) je preminuo od uboda stršljena

Prema izjavi svjedoka iz Levanjske Varoši, stršljen je ubo još jednog radnika, koji je bio u društvu preminulog, ali liječnici su pravodobno intervenirali pa se oporavlja
Vidi originalni članak

Radnik (32) iz Vrpolja umro je u petak oko 8.30 sati od posljedica uboda stršljena. Nesretnog radnika stršljen je ubo u šumi, a ubrzo je preminuo. Policija je obavila očevid i utvrdili su da se radi o nesreći na poslu za koju oni nisu nadležni. 

Prema izjavi svjedoka iz Levanjske Varoši, stršljen je ubo još jednog radnika, koji je bio u društvu preminulog, ali nakon infuzije i pravodobne liječničke intervencije on se oporavlja uz strašne bolove i otečena obraza.

Inače, nesretni muškarac bio je zaposlen u tvrtki 'Sunčana šuma' koja gospodari šumama na području Đakovačko-osječke nadbiskupije, a kojoj je na čelu Marina Popijač, supruga bivšeg ministra Đure Popijača. 


Idi na 24sata

Komentari 52

  • emma123 13.07.2013.

    Strašno, sućut obitelji

  • Dalmatinac1978 13.07.2013.

    Strašno :(. pa jel postoje lječnički pregledi? mislim ako si alergičan na kukce ne bi trebao raditi u šumi već u nekom uredu premda i tu ulaze posebno uvečer ka upališ svjetlo

  • ksenija13 13.07.2013.

    Mene je lani stršljen ubo u vrat, doma u dnevnoj sobi. Uletio je u sobu na svjetlo. Srečom nije mi bilo ništa jer nisam alergična na ubode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare