To je to što me zanima!

Blokade u Njemačkoj: Djevojka (20) traktorom napala policajca

Poljoprivrednici diljem zemlje od ponedjeljak blokiraju prometnice. Promet je u kaosu, a u štrajku su i Njemačke željeznice. Prosvjedi uglavnom prolaze bez incidenata no povremeno netko izgubi živce...
Vidi originalni članak

Poljoprivrednica (20) u srijedu je u Böblingenu kod Stuttgarta traktorom napala policajca, piše Bild. Tijekom prosvjeda djevojka je traktorom htjela krenuti prema skupštini, no taj je dio za prosvjednike bio zatvoren. Policajac ju je upozorio no traktoristica nije poslušala već je traktorom počela gurati policajca.

MEGAPROSVJEDI Hrvati u njemačkom kaosu: 'Sve je blokirano! Prosvjedi se šire, ljudi na posao putuju satima!'

Odgurala ga je nekoliko metara dalje, a stala je tek kada joj se prepriječilo policijsko vozilo. Djevojku su uhitili, a policajac nije ozlijeđen.

MEGAPROSVJED SE NASTAVLJA Njemačku blokiralo 100.000 traktora, djeca u školu moraju pješice na temperaturi od -13°C

U Njemačkoj, podsjetimo, traje veliki prosvjed poljoprivrednika koji od ponedjeljka blokiranu promet u cijeloj zemlji. Nezadovoljni su zbog smanjenja subvencija za dizelska goriva, a prosvjedu su se pridružili i vozači kamiona. U štrajku su i Njemačke željeznice.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Babuka 10 11.01.2024.

    Njemačka je već duže vremena u kolapsu,zahvaljujući politici koju su vodili zadnjih 10 godina od izjava(Mutti Merkel) kako su za sve migrante vrata širom otvorena. Na kraju se pokazalo kako je to uništilo Njemačku ekonomiju,jer se spustila cijena rada... a uglavnom ti koji su došli su na teškim socijalama i sisaju Njemačku državu.Tako da puna podrška za sve poljoprivrednike u Njemačkoj,i neka ne odustaju dok im se sve ne ispuni.

  • ante-portas 11.01.2024.

    Vozac kamiona je poginuo kad je naletio na kolonu traktora.

  • Nickkobalt_X 11.01.2024.

    Samo hrabro!

Komentiraj...
Vidi sve komentare