To je to što me zanima!

BMW-om divljao kraj Zadra 200 km na sat: Bivšem nogometašu Modriću u autu pronašli i 'koku'

Na kraju jurnjave, ostavio je BMW i pobjegao, ali nije počistio tragove kokaina iz auta. Ostalo mu je 0.2 grama koke u autu! Policajci su odvezli BMW, a ujutro uhitili i vozača
Vidi originalni članak

Novčana kazna od 31 tisuću kuna, oduzimanje vozačke dozvole na godinu dana, kao i 0.2 grama kokaina pronađenog u BMW-u te 15 dana iza rešetaka, kazna je koju je Prekršajni sud u Zadru izrekao Josipu Modriću 12. listopada. U zatvor nije morao jer je tih dva tjedna 'odradio' kao mjeru zadržavanja koja mu je određena koncem rujna, kad su ga uhitili policajci zbog divljanja autom po zadarskim ulicama. 

Policajci su postrožili nadzor nad neodgovornim brzim trkačima po ulicama nakon što je troje od četvero mladih ljudi u vozilu izgubilo živote pri slijetanju u more zbog divlje vožnje. Velika tragedija koja je potresla grad dogodila se ovog proljeća.

DOBRO POZNAT POLICIJI Bivši nogometaš i diler Modrić divljao BMW-om pokraj Zadra

Stari znanac Modrić im je još i bježao.

Bivši nogometaš Zadra i Rijeke Josip Modrić, svojim BMW-om švicarske registracije jurio je 116 kilometara na sat u mjestu gdje se vozi 50.  Policajci su ga pokušali zaustaviti presretačem kad je projurio kraj njih u Ulici Kažimira Zankija u Zadru, ali nije se obazirao zvučne i svjetlosne signale. Štoviše, skrenuo je na državnu cestu 306 pri čemu je naglo povećavao brzinu kretanja oglušujući se i dalje na upozorenja policijskog vozila da se zaustavi. Tamo je  razvio brzinu veću od 200 kilometara na sat! Polukružno se okrenuo kod mjesta Petrčane i to preko pune uzdužne crte na kolniku, te ponovno naglo povećao brzinu kretanja. Na kraju jurnjave, ostavio je BMW i pobjegao, ali nije počistio tragove kokaina iz auta. Ostalo mu je 0.2 grama koke u autu! Policajci su odvezli BMW, a ujutro uhitili i vozača.

Nakon provedenog istraživanja, Modrić je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda uz Optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja prekoračenja brzine u naseljenom mjestu, naglo startanje, ne postupanje po naredbama policijskih službenika, nepoštivanje prometnog znaka i odbijanje testa na droge  iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama  i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. 

PRESUDA ZA DROGU Nogometaš zbog droge dobio 2 godine, a Olujićev sin uvjetnu

Modrić je već osuđen zbog kupoprodaje kokaina prije 10 godina kada je dobio dvije godine i mjesec dana zatvora. Prodao ga je Franu Olujiću, sinu poznatog odvjetnika Željka Olujića. Prije četiri godine policija ga je prijavila za iznudu, a privodili su ga i zbog podmetanja požara pod vozilo odvjetnika Davora Buljana 2007. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • luđakneki 03.11.2020.

    0. 2 hahahaha tko još ostavi u vrećici 0,2 hahahahaah

  • 03.11.2020.

    Celo selo smrče belo ...

  • Mille_1 03.11.2020.

    Recidivistu za bježanje od policije i koku u automobilu 15 dana zatvora!? Interesantna sudska praksa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare