To je to što me zanima!

BMW-om im prepriječio put i pištoljem prijetio starijem paru

Muškarac i žena uspjeli su Citroenom zaobići BMW te su se odmah uputili prema policijskoj postaji prijaviti događaj, a nasilnik im je prijetio oko 23.00 sata usred Poreča
Vidi originalni članak

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila da je 28-godišnjak počinio kazneno djelo prijetnje. 

Muškarca sumnjiče da je 21. veljače oko 23 sata, zbog narušenih odnosa, na raskrižju Rovinjske i Motovunske ulice u Poreču, vozilom BMW prepriječio put automobilu Citroen, u kojem su se nalazili 60-godišnjak i 60-godišnjakinja, te je prema njima usmjerio pištolj. 

Muškarac i žena uspjeli su Citroenom zaobići BMW te su se odmah uputili prema policijskoj postaji prijaviti događaj, s obzirom da je kod njih izazvao strah i uznemirenost.

Policija je uhitila dotičnog 23. veljače te su ga po dovršetku kriminalističkog istraživanja, priveli u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ragek 24.02.2020.

    Brazilac ili janjašce ??!!

  • mazingazk1 24.02.2020.

    To su ti zgor učke

  • watcher012 24.02.2020.

    to se dogodilo mojem djedu.. 1989.. put u Vodice, on sa bolesnom bakom, u Zastavi 101 ide na more.. negdje oko Udbine ga pretekne Bmw, preprijeci put i 4 krkana van sa palicama.. ali deda, stari saborski zastupnik, sudac i prvoborac uvijek je nosio odijela.. i taj put je bilo odijelo.. a pod pazuhom dobar stari Smith Wesson.. i naravno, nije ga bilo tesko izvuc.. na kraju bmw i palice ostaju na cesti a cobani trce preko krbavskog polja....:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare