To je to što me zanima!

BMW-om se zabio u njih: Dijete i roditelji su u induciranoj komi

Vozač BMW-a koji je došao do naplatne kućice vozio je neprilagođenom brzinom i naletio na Škodu mađarskih registracija koja je u tom trenutku usporavala zbog Audija koji je stajao ispred rampe naplatne kućice
Vidi originalni članak

Troje ljudi teško je ozlijeđeno u prometnoj nesreći u četvrtak oko 12.40 na naplatnim kućicama Sveta Helena u smjeru Zagreba na autocesti A4. Stradali roditelji i dijete su u induciranoj komi, doznaje RTL iz neslužbenih izvora. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozač BMW-a koji je došao do naplatne kućice vozio je neprilagođenom brzinom i naletio na Škodu mađarskih registracija koja je u tom trenutku usporavala zbog Audija koji je stajao ispred rampe naplatne kućice, priopćila je policija. 

BRAČNI PAR I DIJETE KRITIČNO Udario u kućicu i pomaknuo je: Na toj strani sjedila blagajnica

Škoda je od udarca odletjela lijevo, naletjela na betonski zid i naplatnu postaju nakon čega se okrenula oko svoje osi naletio na drugu naplatnu postaju. Prednjim dijelom je zatim udarila u Audi. U Škodi su bili roditelji i dijete koji su teško stradali u nesreći. 

Vatrogascima je trebalo 45 minuta da iz smrskanog vozila izvuku bračni par s djetetom.

Postaja je odbačena na ulazni trak naplatne postaje Sveta Helena i metalnim dijelom je udarila u Ford poljskih registracija.

Iako je automobil udario u stranu na kojoj je sjedila, djelatnica naplatne postaje koja je bila u kućici srećom nije ozlijeđena. 

Idi na 24sata

Komentari 199

  • Popy_1 12.07.2019.

    Bmw najvjerojatnije vozi rasni seljasti rvat...jadni turisti dodu na odmor pa stradavaju po cestama kod nas. Nisu stranci naucili na ovaj nered u prometu. Katastrofa.

  • krao_sam_1 12.07.2019.

    Bolje sjedi u skoda auto pa onda budi seljak ali ne, mora čoban glumiti Nijemca a nije mu do koljena.

  • jopajopica12 12.07.2019.

    Da ja pišem zakon, ovakav bi bio na doživotnoj robiji, radio u rudniku da zaradi za hranu i smještaj u zatvoru, a navečer bi mu po 2h pustala snimku nesreće... I tako svakome dok se ne opamete svi vozači... Strašno strašno šta se događa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare