To je to što me zanima!

Boce koje nisu izgorjele na Kornat donijeli su spasioci

Vatrogasac Josip Klarić kaže da je poslao neke od svojih kolega po boce vode kako bi dali piti unesrećenim kolegama i da one nisu dokaz
Vidi originalni članak

Četvorica vatrogasaca koje je 30. kolovoza helikopter iskrcao nekoliko stotina metara dalje od mjesta gdje je vatra pregazila 13-oricu kolega i koji su im prvi skočili u pomoć ogorčeni su aljkavošću kojom se vodi istraga kornatske tragedije. Posebno ih smeta objavljivanje fotografije s plastičnom bocom koja je navodno preživjela požar.
Vatrogasac Josip Klarić ispričao je da je poslao neke od svojih kolega po boce vode kako bi dali piti unesrećenim vatrogascima.
- Donijeli smo nekoliko boca vode, ne samo onu koja je slikana na mjestu nesreće. Pokušali smo ih utopliti košuljama i jaknama koje smo skinuli sa sebe. Žalosno je da se sada te boce i košulja vade kao navodni dokazi, kad ima toliko drugih pravih dokaza da dečki nisu stradali od običnog ili nekakvog eruptivnog požara - kaže vatrogasac Josip Klarić. On sumnja da je cilj onoga tko je dao fotografije u javnost prikrivanje prave istine o stradanju vatrogasaca.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • strazica 15.11.2007.

    ljudi,svakim danom u svakom pogledu sve više kompliciramo...nekom u korist!

  • nezgodni 15.11.2007.

    Onda su spasioci blizu zelene bočice s vodom posadili i malu zelenu jelku,te na ruku jednog sprženog vatrogasca stavili plastičnu narukvicu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare