To je to što me zanima!

"Bogati umirovljenici će plaćati skuplje dopunsko"

Polica dopunskog osiguranja poskupjet će za sve čiji su prihodi veći od 5200 kuna, pa tako i za umirovljenike. Patricipacija će iznositi 20 posto
Vidi originalni članak

Zbog manjka dvije milijarde kuna, ali i poboljšanja sustava, ministar zdravstva Darko Milinović predstavlja novi prijedlog zdravstvene reforme. Njime se uređuje sustav participacije za sve zdravstvene korisnike, pa tako i umirovljenike. Neće je plaćati jedino trudnice i djeca.  Objasnio je da cilj reforme uređenje sustava, bolja dostupnosti i socijalna osjetljivost. Visina participacije iznositi će 20 posto od zdravstvene usluge.
- Za sve oslobođene od participaje država će plaćati dopunsko zdravstno osiguranje - objasnio je Milinović. Dopunsko osiguranje neće biti obvezno, ali će poskupjeti za sve čija je plaća veća od 5200 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sreca35 05.11.2008.

    Dali ovaj idiot zna da Hrvatska nema bogatih umirovljenika, zna li uopce sto govori. Bogati sjede u Saboru i neka udara po njihovu dzepu.. Ili je najlakse udariti po sirotinji ona je svakako navikla da zivi sa jednim kruhom dva dana . Neka ministar da ostavku jer se samo sramoti.. Ako nam ovakvi ljudi vode drzavu , onda stvarno svaka cast.. imamo napredak ..

  • druja 05.11.2008.

    hahahahahaha. Sad mi je lakše. Opet se štite krive sfere. Zna li ministar koliko primaju rodilje za drugih 6 mjeseci djetetova života? Sramota! poticajno za stvarat obitelj. Neka saborski zastupnici ne primaju plaću ( bruto iznos ) dva mjeseca pa će zdravstvo procvjetat.

  • user_19801 05.11.2008.

    opet fali novaca državi pa gdje će nego po već i onako siromašnom stanovništvu

Komentiraj...
Vidi sve komentare