To je to što me zanima!

Bojali su se eksplozije: Vikao da se svi maknu zbog boce plina

Vjetar je požar sa šupe donio do ulaznih vrata kuće i zahvatio ih. Gasilo ga je deset vatrogasaca Javne vatrogasne postaje Zadar s četiri vozila. Policija će obaviti očevid
Vidi originalni članak

Dim se širio uokolo, neka žena je plakala, a vjetar je požar sa šupe donio do ulaznih vrata obiteljske kuće i zahvatio ih, kazao nam je čitatelj Luka Papić.

- Netko je rekao da gore ovce, a vlasnik kuće vikao je da se svi maknu jer mu je možda u šupi ostala boca plina i da će eksplodirati. Neki su počeli paničariti, ali onda su došli vatrogasci i stavili vatru pod kontrolu. Ugasili su nagorjela vrata vlasnikove kuće i spriječili da se požar proširi i na kuću. Ja sam tuda prošao na putu do dućana pa sam snimio nekoliko fotografija - ispričao je čitatelj.

Na sreću, nema ozlijeđenih ljudi ni životinja u požaru šupe u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Bibinjama kraj Zadra. Požar je planuo nešto prije podneva u subotu. Gasilo ga je deset vatrogasaca Javne vatrogasne postaje Zadar s četiri vozila. Policajci će obaviti očevid i pronaći uzrok požara. Štetu još nisu procijenili.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • lolninja 04.05.2014.

    Ma kakva boca plina, nemate se razloga nje bojat, sanse su nikakve da ispali...

  • marijaterezija2 04.05.2014.

    Aparat nosim i ja svugdje u torbici mi je stalno, uz to mobitel normalno, no sve je ovo napisano zbrda zdola i komentirati je bez veze

  • krnjevo 04.05.2014.

    Bome, dobar mlaz ima ovaj lik na trećoj slici..... ;-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare