To je to što me zanima!

Bojana Glavaševića na Fejsu lajka i predsjednik Josipović

Inicijativu “Ja ne mrzim” pokrenuli su antiprosvjednici kako bi poduprli Bojana Glavaševića. Skupila je 13.435 lajkova, a podupro ju je i predsjednik Josipović
Vidi originalni članak

Dok se branitelji smrzavaju i prosvjeduju u Savskoj 66 tražeći smjenu ministra Matića i suradnika, Facebook je postao poprište za skupljanje lajkova obiju strana.

Inicijativu “Ja ne mrzim” pokrenuli su antiprosvjednici kako bi poduprli Bojana Glavaševića, te okupili sve koji se zalažu za toleranciju, dijalog i konstruktivnu budućnost kao odgovor na mržnju i konflikt. Skupila je 13.435 lajkova, a podupro ju je i predsjednik Ivo Josipović.

S druge strane i branitelji prosvjednici žele što više pristaša, te su pokrenuli inicijativu potpore Đuri Glogoškom. Dosad ju je lajkalo 7644 ljudi. Branitelji pred ministarstvom iščekuju da im stigne božićno drvce iz Rijeke i pitaju se zašto im ne dolazi bivša ministrica Jadranka Kosor. 

Idi na 24sata

Komentari 150

  • Mirni1000 05.11.2014.

    Stranicu nisam ”lajkao”. Zašto stranicu nisam ”lajkao”? Zato što ja ne mrzim. Ali ako ja ne mrzim, onda bih trebao lajkati stranicu koja ima naziv ”Ja ne mrzim”!!! Ako lajkam stranicu koja ima naziv ”Ja ne mrzim”, to će značiti da dajem podršku Bojanu Glavaševiću, a ako dajem podršku Bojanu Glavaševiću, automatski svrstavam sebe u grupu ljudi koje ”mrzi” dio branitelja koji zahtijeva ostavku Bojana Glavaševića i tim činom potpirujem mržnju dijela branitelja protiv sebe. Drugim riječima, ako lajkam stranicu koja ima naziv ”Ja ne mrzim”, činim upravo suprotno jer podupirem mržnju.

  • TIGAR 1GBR 05.11.2014.

    antiprosvjednici-antihrvati,zar vas toliko ima,ovdje više nije u pitanju Josipović,Milanović,Matić,Glavašević i ostali,u pitanju su sve vrednote naše Domovine,budoćnost naše djece,mladih koji nam odoše izvan Lijepe naše,radnika bez plaća,nezaposlenih,tvrtki u stečaju,starijih i nemoćnih,umirovljenika,Hrvatskih branitelja,u kojem ste vi antišoku,brine li vas išta ili ste dobro uhljebljeni..

  • Corleone Michael 05.11.2014.

    Bojan Glavašević nema pojma... Samo iskorištava očevo prezime za vlastitu korist...

Komentiraj...
Vidi sve komentare