To je to što me zanima!

Boji se: I Čobanković će kod Mladena Bajića na ispitivanje...

Zbog svojih briga Petar Čobanković bio je odsutan na sjednici predsjedništva HDZ-a. Nije odgovorio na pitanje Jadranke Kosor, a na sjednici nije niti raspravljao
Vidi originalni članak

Nekad najomiljeniji ministar u bivšoj Vladi Jadranke Kosor danas se osjeća napušteno, izdano i u velikom je strahu.

Prošlog je tjedna Petar Čobanković samo nijemo gledao kako se na sjednici predsjedništva HDZ-a žestoko obračunavaju i svađaju njegova stranačka šefica i Darko Milinović. Bio je potpuno odsutan duhom, silno zabrinut, svjedoče HDZ-ovci. Ni u jednom trenutku nije se uključio u burnu raspravu između članova predsjedništva.

- Kosor ga je nešto pitala, a on nije čuo njeno pitanje. Nakon sjednice kolege su ga upitali zašto je takvog raspoloženja, a on je rekao: ‘Ma, idem sad kod Mladena Bajića u Uskok’ - rekao nam je jedan HDZ-ovac.

Mladen Bajić je bivšeg ministra pozvao na razgovor jer ga se tereti da je, još za Sanaderova mandata, potpisao odluku o najmu zgrade u Planinskoj ulici po cijeni od 11,5 milijuna eura za razdoblje od 2010. do 2019. godine.

Uskok smatra da je najam preplaćen. Zgrada je derutna, ali i već tri godine zjapi prazna. Za Čobankovića je nepovoljan i transkript razgovora s užeg kabineta Vlade, koji je Uskoku predala SDP-ova Vlada. Iz toga je vidljivo da se nije usprotivio skupom najmu.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • SpužvaBob 11.04.2012.

    Nije se on džabe onoliko znojio nakon objave izbornih rezultata .... uf ... ufff ... uuuuf

  • konjina 11.04.2012.

    to je sve čisto -polupismeni mesar financira crnim novcem a onda stranka vraća opranim sve legalno -jedino su zaboravili upotrebiti nekretninu e onda je to zakonit posao u zakonitoj državi-čobi je koleteralna žrtva zločinačke organizacije a to je učinjeno pod prisilom ili potpiši ili nema kobasica- a to je ugroza-čobi priča se da se u dalmacija vinu dalo poticaje berkovicu-kaj si i bil žedan

  • feba 11.04.2012.

    A glej sad!!Uz te silne njegove kile stres mu ne treba jer infarkt mu kuca na vrata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare