To je to što me zanima!

Bolesna mama s Haitija za po jedan euro je prodala 4 djece

Šverceri se na Haitiju pretvaraju kako rade za nevladine organizacije te koriste priliku za kupovinu djece. Prošlu godinu je tako oteto više od 2000 djece iz kampova
Vidi originalni članak

Prema podacima UNICEF-a, djeca s Haitija se prodaju po jedan euro. U toj zemlji, koju je opustošio potres,  u posljednje vrijeme priliku koriste trgovci ljudima, piše Daily Mail. Šverceri se pretvaraju kako rade za nevladine organizacije, a meta su im djeca koja žive u šatorskim naseljima. Pošto tamo živi više od 80.000 ljudi, djecu je teško kontrolirati. 

Mentalno bolesna majka Melissa Nau (38) iz Port-au-princea imala je petero djece, a četvero ih je prodala za  po jedan euro. najmlađe dijete koje ima tek deset mjeseci nije prodala. Njenu djecu je kupio muškarac koji joj se predstavio samo kao Jacques. Nakon što je za njen slučaj doznao UNICEF premjestili su ju u sigurnu kuću. 

Glasnogovornica UNICEF-a je istaknula kako posvajatelji nemaju pojma da su ta djeca oteta. U prošlih godinu dana je s Haitija oteto oko 2000 djece, a 35 ljudi su zbog toga uhitili.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Boy X 22.02.2011.

    Mi bi mogli dobro unovčiti naše tajkune ukoliko uopče vrijede?

  • Plavusa131 22.02.2011.

    O Bozeeee!To je uzas da svoje dijete tako das i nikad vise ne saznas za njegovu sudbinu.Svooojeee dijeete!Groooozno!

  • xyja 22.02.2011.

    ovo je jako egoističan svijet.dok se jedni bore za fotelje,moć i više novca,ti isti se zaborave brinuti za ljude na rubu egzistencije koji gledaju u njih i traže pomoć.naravno,takve se stvari ne vide od bahatosti dok neki krajnje bizaran slučaj ne procuri u javnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare