To je to što me zanima!

Bolesno hrvatsko društvo danas štanca maloljetne nasilnike

Ima onih koji sad javno komentiraju da su nasilna djeca produkt liberalnog odgoja, ali takvi su upravo odraz tog bolesnog i bijednog hrvatskoga društva, društva koje će se glasno ujediniti kad treba širiti mržnju i lažne vijesti o migrantskoj sirotinji
Vidi originalni članak

Posljednje MUP-ove statistike pokazuju da se i u 2023. nastavio drastičan rast broja kaznenih djela koja čine djeca i maloljetnici. Do 2021. stručnjaci su u raspravama o maloljetničkom nasilju znali napomenuti da statistike i ne pokazuju velika odstupanja, ali su oni oprezniji upozoravali: Možda učestalost nasilja među djecom oscilira, ali postoji velika tamna brojka jer se mnogi slučajevi ne prijavljuju. Još je jedan fenomen prije doprinosio dojmu da nasilja među djecom nema više nego inače. To je bila činjenica da se vršnjačko nasilje u jednom trenutku preselilo s ulice u virtualni svijet društvenih mreža.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Mister@No 20.01.2024.

    Generacije bumera i generacija X su zajedno obranili i napravili Hrvatsku i onda da olaksaju svojoj djeci da ne budu u muci u kakvoj su oni bili poustali su djeci koji su sad postali 20-togodisnjaci nesposobni za samostalan život. Žele sve i puno a dali nebi ništa i nikad. Obrtničke škole su prazne, učenike koji pohađaju takve škole vršnjaci omaložavaju a jedini oni u generaciji ako se prime posla živjet će ko ljudi. Svi ostali samo traze, em od roditelja, em od države i ponašaju se kao da im je netko nešto dužan. Lopata, kramp i mešalica preko praznika pa ćete se obući i moci izaci van a ne daj mi 50 eura za cugu. Zaradi bando lijena!

  • DDlojzek1967 20.01.2024.

    I političke osobe bez elementarne etike

  • {matrix} 20.01.2024.

    a novinari ih odgajaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare