To je to što me zanima!

Boli glava: Evo kakve vile se iznajmljuju za Novu godinu

Naredna godina će biti onakva kako uđemo u nju. Zato si za doček 2015. priuštite raskošan tulum u najljepšim vilama koje vam donosi Njuškalo.hr: Ako imate s čim...
Vidi originalni članak

Rovinjsko selo - 300 eura/noć

Njuškalo

Vila u Rovinjskom selu košta 300 eura po noći. Prostire se na 250 'kvadrata', ima bazen, veliko dvorište na kojem su roštilj i vrtna kućica te pet stilski soba u kojima može prespavati 10 ljudi.

Vila u Labinu - 220 eura/noć

Njuškalo

Vila u Labinu ima dvije spavaće sobe, bazen, okućnicu od 1.000 kvadrata te saunu, a po noći košta 220 eura.

Vila u Žminju - 355 eura/noć

Njuškalo

Vila u Žminju omogućit će vam bijeg od gradske vreve i ukupno 1.800 kvadrata pravog raja. U 300 kvadrata stambenog prostora smješteno je pet soba, četiri kupaonice i otvoreni kamin u kuhinji, dok su u ogromnoj okućnici smješteni bazen, roštilj i vrtna kućica.

Vila u Ližnjanu - 229 eura/noć

Njuškalo

Vila u Ližnjanu sa svoje tri spavaće sobe nudi udoban smještaj za osmero ljudi, a privatnost unutar 250 kvadrata okućnice osigurava diskretni zid koji opasava ovo imanje. I ova vila ima bazen, roštilj i vrtnu kućicu.

Vila u Svetvinčenatu - 300 eura/noć

Njuškalo

Ova predivna kamena vila u Svetvinčenatu ima četiri sobe, krevete s baldahinima, luksuznu kupaonicu, otvoreni kamin u dnevnoj sobi koja je uređena u duhu minulih vremena te bazen i roštilj u opasanom dvorištu. 

Vila u Marčani - 550 eura/noć

Njuškalo

Ova ljepotica nudi 250 kvadrata čistog luksuza za čak 14 ljudi. Otvoreni kamin u dnevnom boravku, jacuzzi i ostakljeni unutarnji vrt, vanjski kamin, roštilj i bazen. 

Vila u Ližnjanu - 300 eura/noć

Njuškalo

Kamena katnica u Ližnjanu sa rustikalnom ružičastom kuhinjom, prigušenim svjetlom koje  drvenim gredama na stropovima, odvest će vas u neki drugi svijet. U njenom se dvorištu također nalazi bazen, roštilj i vrtna kućica.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • franjoclio 22.11.2014.

    eto posla za uskok, otkuda da covjek tako sto za zivota zaradi, pošteno, nema sanse, loto ili jamnija?

  • user_388907 21.11.2014.

    Vile su prekrasne

  • GiAcomo 21.11.2014.

    Samo dobro plaćena reklama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare