To je to što me zanima!

'Bolje da se referendum održi i da narod kaže hoće li reformu'

Ako Sabor zatraži provjeru, onda će Vlada vjerojatno ponovno obvezati Ministarstvo uprave da provjeri potpise, ali ovaj put nećemo provjeravati svaki potpis, rekao je Kuščević
Vidi originalni članak

Mirovinska je reforma kod mjerodavnih tijela EU proglašena dobrom, ali trebalo bi narodu prepustiti da odluči želi li da se ona provede. Neka svatko svojim glasom odluči i stane iza svoje odluke, rekao je ministar uprave Lovro Kuščević.

IMAJU VIŠE OD 600.000 POTPISA Sever: Jasno je da su vladajući nervozni, boje se referenduma

- Ako Sabor zatraži provjeru, onda će Vlada vjerojatno ponovno obvezati Ministarstvo uprave da provjeri potpise, ali ovaj put nećemo provjeravati svaki potpis jer broj prikupljenih potpisa značajno premašuje broj potrebnih, pa bi se išlo na provjeru metodom slučajnog uzorka - rekao je Kuščević, piše Večernji list. 

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • ina67 13.05.2019.

    Dakle kad se dođe do zida neka građani odgovaraju. Uhljebljivanje je to učinilo, glasovi su bili važni, a sad će biti narod kriv.

  • orokos 13.05.2019.

    Dajte glas kolakušiću i ne brinite više ,on će sve njih postrojjiti neće se nijedan izvući

  • pravica za sve 13.05.2019.

    Ne pričajte da je narod protiv reformi. Predložite jednu reformu koja neće ići samo vama u prilog. Sve promjene zakona radite u korist povlaštenih... E, pa sad vam narod govori da je dosta, predugo je i trpio vaše bahaćenje. Povlaštene mirovine trebaju samo djelomično ići iz 1. stupa (za odrađene godine), a ostalo iz državnog proračuna. A i to da umirovljenici mogu raditi na pol radnog vremena najviše odgovara vama. Jer vi će te ići još mladi u penziju, pa će te bez problema još raditi i dobivati visoke penzije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare