To je to što me zanima!

Boljkovcu onemogućili glasati, iz zatvora nisu poslali potvrdu

-Oni koji su privremeno brisani s biračkih popisa, mogu glasovati, ali moraju predočiti potvrdu - kaže predsjednik Županijskog izbornog povjerenstva i predsjednik Županijskog suda u Karlovcu Ivan Perković
Vidi originalni članak

Da bi ispunio “građansku dužnost“, 91-godišnji Josip Boljkovac je stigao u Karlovac, gdje ima prijavljeno prebivalište, iz 25 kilometara udaljene Vukove Gorice. Međutim, bivšem gradonačelniku Karlovca i prvom ministru unutarnjih poslova Hrvatske te donedavnom osumnjičeniku za zločine počinjenje nakon Drugog svjetskog rata nije dan izborni listić, jer nije predočio potvrdu da je pušten iz istražnog zatvora.

- Josip Boljkovac je upućen u proceduru. Oni koji su privremeno brisani s biračkih popisa, poput njega koji je bio u istražnom zatvoru, mogu glasovati, ali moraju predočiti potvrdu - kaže predsjednik Županijskog izbornog povjerenstva i predsjednik Županijskog suda u Karlovcu Ivan Perković. Nisam se odjavio, nisam suđen i nisu me brisali s biračkog popisa, odgovara Boljkovac. Smatra da iza odluke da mu se uskrati glasovanje stoji upravo Perković.

- Poznajemo se jako dobro. Suprotne smo strane. To su sve političke igre - kaže Boljkovac. Odlučio je da se ne vrati na glasovanje s potvrdom.

 - Izbori o meni neće ovisiti i prehlađen sam malo. Nadam se da će pravda pobijediti. Oni koji su pljačkali nemaju što ponuditi, oni nisu rješenje - smatra Boljkovac, dodavši da tu misli na HDZ.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • mjm 05.12.2011.

    a baš je tija glasat za Kara-Marka

  • TNT2 05.12.2011.

    uh da mi se zaposliti u paklu,Joža kad bi ti stiga ja bi sva drva zapalio da goriš u tome ognju!!! Ali zapamti nećeš u miru umrijeti dok ne priznaš i zatražiš oprost!!!! ima Boga vidjeti ćeš!!!!!

  • jabbar 05.12.2011.

    Osnivači zločinačke organizacije moraju snositi posljedice!

Komentiraj...
Vidi sve komentare