To je to što me zanima!

Bombaš raznio samog sebe jer je zaboravio da se sat pomiče

Irska policija vjeruje kako je bombaš zaboravio pomaknuti timer na bombi sat vremena unaprijed ili se vratio vidjeti zašto bomba nije eksplodirala na vrijeme
Vidi originalni članak

Prolaznici su kamerama ulovili trenutak kada se bombaš digao u zrak u nedjelju navečer u Dublinu. Preživio je nesreću i svjedoci su ga vidjeli kako krvav bježi s mjesta nesreće. Sjeo je u taksi, piše Daily Mail.

Bombu je postavio ispod Volva u centru grada. Irska policija istražuje je li se bombaš ozlijedio jer je zaboravio pomaknuti timer na bombi na ljetno računanje vremena. Druga vjerojatnost je da bomba nije eksplodirala na vrijeme pa se vratio da vidi gdje je zapelo. 

Nije 'smeće', već stručno napravljena bomba

Policijski izvor rekao je kako se sigurno radilo o stručno napravljenoj bombi, a ne nekom 'smeću'.

- Međutim, čini se kako bombaš nije podesio vrijeme - rekao je. 

Vjeruje kako je riječ o kriminalnoj grupi, a ne terorističkoj

Da je itko bio pored automobila, ne bi dobro prošao. Auto je u vlasništvu lokalnog poduzetnika. Sasvim je uništen u eksploziji, a popucala su i obližnja stakla.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • StjepanValjak 05.04.2014.

    Imamo i mi takvog stručnjaka "Letećeg Voju",ne bi se smjeli rugati,a pogotovo kad znamo kak se naši "instruktori" u Afganistanu svaki čas napucaju u nogu.Napucaj ga sad.

  • SWEET CHILD 04.04.2014.

    Zamisli kixa čovječe...! :D

  • bigSerb 04.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare