To je to što me zanima!

Bombašica se raznijela se na kontrolnoj točki u Čečeniji

Nepoznata mlada žena aktivirala je eksploziv koji je nosila na sebi na periferiji Groznog - kazao je Apti Alaudinov, privremeni ministar unutarnjih poslova ruske republike Čečenije
Vidi originalni članak

Jedna se žena raznijela u subotu blizu policijske postaje u glavnom gradu Čečenije Groznom pri čemu nije bilo drugih žrtava, objavile su lokalne vlasti koje citiraju ruske agencije.

- Nepoznata mlada žena aktivirala je eksploziv koji je nosila na sebi na periferiji Groznog - kazao je Apti Alaudinov, privremeni ministar unutarnjih poslova ruske republike Čečenije.

Po tom izvoru, do eksplozije u kojoj nije bilo drugih žrtava, došlo je blizu čečenske policijske postaje u sjeverozapadnom dijelu Groznog.

Nekad nestabilna ruska pokrajina bila je posljednjih godina uglavnom mirna pod vlašću Ramzana Kadirova, pošto je Moskva u Čečeniji vodila dva krvava rata tijekom 1990-tih i 2000-tih nakon raspada Sovjetskog Saveza.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ivandesnica 18.11.2018.

    Rusija je pred raspad om jer trenutno u Rusiji živi preko 30% muslimana. Prosječna muslimanka u Rusiji rodi šestero djece a Ruskinja samo jedno i ne treba biti previše pametan da zaključi da za 15 do 20 godina Rusije neće više biti.

  • VOLBEAT 17.11.2018.

    Jedna budala manje na svijetu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare