To je to što me zanima!

Bombaški napad u Pakistanu: Ubijeni policajac, žena i dijete

Islamistički militanti u Pakistanu često ciljaju timove za cijepljenje protiv dječje paralize, uvjereni da je imunizacija zapadni alat za špijuniranje
Vidi originalni članak

U samoubilačkom bombaškom napadu na policijsku ophodnju u pakistanskom jugozapadnom gradu Quetti ubijene su tri osobe i ranjeno je 28, priopćila je policija.

Eksplozija, za koju je odgovornost preuzela Pakistanska talibanska militantna skupina ili Tehreek-e-Taliban Pakistan (TTP) u tekstualnoj poruci Reutersu, dogodila se nakon što je ta skupina ovog tjedna prekinula primirje s vladom.

STRAVA KRAJ NADINA Sudar auta i kombija: 'Na sve strane bili su razbacani dijelovi, ljude su morali izvlačiti'

- Eksplozija bombe koja je ciljala policijsku patrolu ranila je više od 30 ljudi, uključujući 15 policajaca - rekao je policijski dužnosnik Abdul Haq za Reuters.

- Poginuo je jedan policajac, žena i dijete - navodi.

Policijska ophodnja štitila je ekipu koja je provodila cijepljenje protiv dječje paralize u vrijeme samoubilačkog napada, dodao je.

Islamistički militanti u Pakistanu često ciljaju timove za cijepljenje protiv dječje paralize, uvjereni da je imunizacija zapadni alat za špijuniranje.

SVJEDOČILI O PAKISTANCU Volonterka plakala na suđenju za ubojstvo u tramvaju: 'Mislio je da ga prate i prisluškuju...'

Quetta je glavni grad pakistanske pokrajine Balochistan koja graniči s Afganistanom i Iranom, gdje djeluju i islamistički i separatistički pobunjenici.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare