To je to što me zanima!

Bombom prijetio da će se ubiti zbog svađe sa ženom

Bjelovar: M.M.(48) nakon svađe sa ženom prijetio je da će se ubiti. Tri sata kasnije policajci su ga uspjeli nagovoriti da izađe iz šume i preda bombu
Vidi originalni članak

M. M. (48) iz Velikog Trojstva u ponedjeljak je malo poslije 20 sati nakon svađe sa suprugom uzeo ručnu bombu M-75 i zaprijetio da će se ubiti. Iz kuće je otišao u šumu u blizini kuće. Supruga je odmah pozvala policiju, a policajci su telefonom uz pomoć supruge i malodobne kćeri odgovarali muškarca od samoubojstva. Nisu prilazili šumi jer je prijetio da će aktivirati bombu ako ih primijeti. Na sreću, nakon nagovaranja M. M. je oko 23 sata izašao iz šume i došao u dvorište, gdje je policajcima predao bombu. Nije bio pod utjecajem alkohola, ali je zbog duševnog rastrojstva smješten na Psihijatrijski odjel bjelovarske Opće bolnice. U utorak je policija pretragom u kući pronašla dva okvira za automatsku pušku i 20-ak komada streljiva. Slijede mu kaznene prijave.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lepicane 12.05.2009.

    treba čovjeku pružiti pomoć,a ne odmah prijavu.bar nije ubil ženu i kćerku,kak to naprave neki drugi bolesnici.

  • crespo1607 12.05.2009.

    vjerovatno opet netko sa ptsp-om.......dokle ce takvi voziti aute,posjedovati dozvole za oruzje????????????????\'jadranki su bitniji glasovi od problema takvog?

  • sonijakodimi 12.05.2009.

    boško buha

Komentiraj...
Vidi sve komentare