To je to što me zanima!

Bon htio spriječiti koncert Thompsona zbog tekstova

Policija je u utorak saslušala Vilima Bona (59) koji je prošlog četvrtka postavio bombu u Boćarskom domu u Pazinu, pri čemu je ozlijedio samo sebe
Vidi originalni članak

Policija je u utorak saslušala Vilima Bona (59) koji je prošlog četvrtka postavio bombu u Boćarskom domu u Pazinu, pri čemu je ozlijedio samo sebe. Bon tvrdi da je sam, bez ičijeg poticanja, htio spriječiti Thompsonov koncert zbog tekstova nekih njegovih pjesama, piše Barkun. Bon je i dalje u pulskoj bolnici na liječenju, a kazneno su ga prijavili za dovođenje u opasnost ljudi i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. U sklopu obrade policija je pretražila Bonov stan i našla eksplozivna sredstva koja su proslijeđena u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić u Zagrebu. Moguće je da će Bon zbog toga dobiti još kaznenih prijava. Kako se čini Thompson će u Pazinu održati tri koncerta, a ne samo dva kako se do nedavno najavljivalo.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • BABY123 17.12.2008.

    Vidimo se u Pazinu!!!!!!!!!!!

  • Kusirica 17.12.2008.

    @miki4321, i kakve ima sad veze generali sa koncertom

  • hrvatica_bj 17.12.2008.

    crodis,svaka čast na komentaru i ostali koji podržavate Thompsona,legenda bio i ostat će,nitko nam ništa ne može pa ni kajin,kažem takvih je budala bilo i uvijek će biti..a mi uvijek uz svoje i uvijek zajedno...za dom spremni!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare