To je to što me zanima!

Bori se za život: Djevojčica (2) stradala u požaru kod Poreča

Iz policije navode kako je očevidom, koji su obavili policijski i inspektor zaštite od požara, utvrđeno da je požar izbio uslijed prijenosa topline s trajnožareće peći na gorivi materijal
Vidi originalni članak

Dvogodišnje dijete, koje je u subotu teško ozlijeđeno u mjestu Jehnići kraj Poreća, još uvijek se nalazi u riječkoj dječjoj bolnici Kantrida. 

- Dijete se nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja i obrada je u tijeku - je sve što su za sada bili spremni reći iz KBC-a Kantrida, budući da se radi o maloljetnom djetetu u kojem slučaju se strogo poštuju prava o zaštiti informacija o djetetu kao i njegovog identiteta.

Teške ozlijede i opekline dvogodišnja djevojčica zadobila je dok je spavala u kamp prikolici u kojoj je u subotu između 21.30 i 22 sata izbio požar.

Porečka policija je zajedno s inspektorom zaštite od požara utvrdila da je požar uzokovala peć, nakon čega se vatra proširila po unutrašnjosti prikolice. 

Dijete je zbog teških ozljeda hitno prevezeno u dječju bolnicu u Rijeci gdje je zadržano na liječenju, a policija će o događaju dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. Inače, policija je dojavu o požaru i ozlijeđenoj djevojčici zaprimila iz riječke bolnice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • split84 27.03.2017.

    Jadno malo mace

  • Kalafat 27.03.2017.

    sve u prikolici je naćinjeno od zapaljivih materijala samo dijete nije

Komentiraj...
Vidi sve komentare