To je to što me zanima!

Bori se za život: Pucao na uljeza (57) te ga teško ranio

Muškarac (50) iz Donje Gračenice kod Popovače zatekao je kod svog drvenog svinjca 57-godišnjaka s područja Siska i još jednog muškarca te zapucao
Vidi originalni članak

Muškarac (50) iz Donje Gračenice kod Popovače zatekao je u ponedjeljak u 22.30 sati kod svog drvenog svinjca 57-godišnjaka s područja Siska i još jednog muškarca. Vlasnik imanja zapucao je prema uljezima i nastrijelio 57-godišnjaka koji se u bolnici bori za život. Policija je uhitila vlasnika imanja i prijavila ga zbog pokušaja ubojstva. Policija istražuje slučaj. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • građanin_2 04.11.2010.

    a nisu znali napisati da je 57 godišnjak 50 godisnjaku pobio sve svinje..,a 50 godisnjak ga je zatekao????i sta je trebao gledat kako mu sve pobijaju i kradu???? tu njegovu muku i prije mu je krao sve,.,ludaci,.,banditi kradu a on se pati svaki dan,svi imaju mirovine,.,drzavnu pomoc a krast znaju a 50 godisnjak nema nista od ove drzave i takvi uvijek imaju pravo,.,ma nek ih bude sram,.,.,sto ne traze svi bi im dali nego moraju krasti,.,i jedna informacija 5o godisnjak nije puca po bliskim saznanjima,.,nego su oni pucali na 50 godisnjaka,.,plavi andeli su rekli da ima srece sto je ziv,., i uostalom sta imaju trazit u pola jedanaest u parku prirode koje je malo vece a ne kao dvoriste,., ubijat tuđu muku,., ma ljudi sramota,., od tolikih svinja sad nista,.,ma muka mi je gledat sad tu muku od ljudi,., ova drzava nema srama niti osjecaja za normalnog seoskog covjeka a za malo vece ribe uvijek ima,., sramotaaaaaaaaaaaaaaaa

  • zenga 91 04.11.2010.

    Da stari je u pravu, šta ima netko tražiti na imanju u 23 sata noću, a da se ne javi.Ako nemaju nečasne namjere javljaju se vikanjem i zovu gazdu pa traže za što su došli.A ovako se šuljaju samo lopovi.I ja bi potego,alisamo sitnog olova po guzici da ne može sjediti dok je živ.

  • bogs 04.11.2010.

    Koji glupan. Mogao je zvati policiju ako je vidio da mu se netko vrzma oko faking svinjca, a ne ih pokušati ubiti. Što, ukrasti će mu gnojivo ili odnjeti suhozid, pa ih treba streljati. Pa postoji prekoračenje nužne obrane u nekim gorim situacijama, a on je radi ugroženog svinjca krenuo puškom simulirati divlji zapad. Ono, ja Tarzan, ti Čita. Kreten, jebo ga svinjac, radi toga provat nekog ubit. Da je branija svoj život u redu, ali život kvalitetu tog napoja. Za sve vas koji ovako komentirate, sjećate se kada je onaj nezaposleni tajo s pramenćićima u ljekarnu provalio kako bi ukrao dječiju hranu. Eh, po vama, da ga je bar interventna ubila. Ili blagajnica. Neki dan kada je branitelj prjetio raznjeti cistern8u na benzinskoj s bombom te je evakuirano stanovništvo svi su popizdili jer ga je smaklo, a ovdje svi likuju jer je upucan lik koji se približio nečijem svinjcu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare