To je to što me zanima!

Zaobilazila kamion pa udarila dijete (6), teško je ozlijeđeno

U petak je u poslijepodnevnim satima, u mjestu Budaševo, došlo do prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđeno 6-godišnje dijete. Vozačica nije bila pod utjecajem alkohola.
Vidi originalni članak

U namjeri da zaobiđe kamion parkiran na prometnici u Budaševu, 45-godišnja vozačica autom je, kad je došla do prednjeg dijela teretnog vozila, udarila 6-godišnje dijete koje je taman počela prelaziti kolnik.

Udarac je bio toliko snažan da je dijete odbacio na kolnik. Po dolasku Hitne pomoći, dijete je prevezeno u sisačku Opću bolnicu, a potom u Kliniku za dječje bolesti Zagreb. Tamo su mu konstatirane tjelesne ozljede opasne po život. 

Alkotestom je utvrđeno da vozačica nije bila pod utjecajem alkohola. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Krešo_1_1 25.08.2019.

    Nije volan za babe i basta 😝

  • BonnyParker 24.08.2019.

    Dali je ispred kamiona bila zebra? Ili je curica prelazila cestu bezglavo? Kad god sam, kao pjesak, u takvoj situaciji, bez obzira dali prelazim preko zebre - zastanem kad dodjem do kraja parkiranog vozila na prometnici i provjerim dali je zrak cist. Tu su krivi i roditelji, dijete od 6god - sto radi samo po takvim prometnicama? Moj mali ima 4.5 pa ni u dvoristu nikad nije sam. A kamoli na cesti. Danas opreza nikad dosta! Tragedija se desi u sekundi (upadnu u bazen i utope se, udari ih auto.......). A ako je bila s roditeljima - isti su morali prvo uvjeriti se da iza kamiona ne dolazi nitko, pa tek onda prijeci. Ili barem stati na vidljivo mjesto, da ih vozacica uoci na vrijeme.

  • mohikanac2 24.08.2019.

    samo tupavi vozači obilaze parkirani kamion,autobus ili bilo koje veće vozilo iza kojeg ne vidiš što se događa velikom brzinom

Komentiraj...
Vidi sve komentare