To je to što me zanima!

Boris Miletić: Sabor bi trebao glasati o smjeni cijele Vlade

Predsjednik IDS-a poručio je kako ta stranka neće podržati odluku o ukidanju Ureda bivšeg predsjednika jer "vjeruje kako je svima jasno da se radi o političkom revanšizmu"
Vidi originalni članak

Predsjednik Istarskog demokratskog sabora (IDS) Boris Miletić izjavio je u utorak kako bi, s obzirom na to da je vladajuća garnitura u proteklih manje od pola godine uspjela blokirati cijelu zemlju, bilo dobro da se glasa o smjeni cijele Vlade. 

- Dvije glavne državne institucije, Vlada i Sabor, ne funkcioniraju. Što vam više treba? Takvo je stanje vrlo opasno. Cijela zemlja je talac diletantizma i neodgovornosti kakvu u Hrvatskoj još nismo vidjeli -  izjavio je Miletić odgovarajući na pitanje hoće li IDS u Hrvatskom saboru poduprijeti zahtjev SDP-a za ostavkom prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka.

Predsjednik IDS-a poručio je kako ta stranka neće podržati odluku o ukidanju Ureda bivšeg predsjednika Republike Hrvatske jer "vjeruje kako je svima jasno da se radi o političkom revanšizmu".

Kaže kako je situacija toliko ozbiljna da, ne uspiju dvije najveće stranke dogovoriti o izboru sudaca Ustavnog suda, biti nemoguće provesti i eventualne prijevremene parlamentarne izbore.

- Ako vladajuća koalicija na čelu s HDZ-om i Mostom ne može osigurati niti temeljno funkcioniranje države, a kamoli kakav takav razvoj, onda neka daju ostavke - zaključio je Boris Miletić.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • 18.05.2016.

    Pa zar nisi uvidio da su Istrani progledali,to si trebao uvidjeti poslije izbora po broju glasova drogeraš

  • jozabroz 18.05.2016.

    mileticu a mozda tebi smetaju novi ministri,posebno onaj za graditeljstvo,,))) jer se kod tebe jos uvijek gradevinska ceka 5 godina ako se ne plati prije nekome,,provjeri si malo "predmete" pa da vidimo ko bi trebao odstupit..

  • tsomething 18.05.2016.

    Predsjednik IDS-a poručio je kako ta stranka neće podržati odluku o ukidanju Ureda bivšeg predsjednika Republike Hrvatske jer "vjeruje kako je svima jasno da se radi o političkom revanšizmu". - znaci ovom biseru je bitnije to sto on vjeruje da se radi o revansizmu a manje je bitno koliko to kosta poreske obaveznike. Najlakse je s tudjim mlatiti po ogradi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare