To je to što me zanima!

Boris Milošević: Uvijek sam postupao u skladu sa zakonom

Potpuno je razumljiv interes javnosti. Primam brojne upite medija, ali ne bih želio komentirati neslužbene i neprovjerene informacije koje se objavljuju, poručio je Milošević
Vidi originalni članak

Boris Milošević oglasio se oko istrage i uhićenja Darka Horvata. Na Facebooku je napisao kako je uvijek postupao u skladu sa zakonom te da ne želi komentirati neslužbene i neprovjerene informacije. 

Njegov status prenosimo u cijelosti: 

Uvijek sam postupao u skladu sa zakonom, ulažući sav svoj trud i politički rad u borbu protiv diskriminacije koja je nažalost prisutna u našem društvu, na svim područjima, uključujući razvijenost i ekonomsku održivost života na pojedinim područjima RH.

O ISTRAZI USKOKA 'Milošević je Plenkoviću stavio mandat na raspolaganje, ali on ima naše povjerenje. Častan je'

Kao zastupnik, član Vlade i javna osoba, koja bi češće trebala koristiti javnu riječ, opetovano ukazivati i upozoravati na svaki pojedinačni slučaj diskriminacije, ja u svom političkom djelovanju ipak biram dugotrajniji put promjene sveobuhvatne javne svijesti o nekoj diskriminatornoj praksi ili postupanju.

U tom smislu sam se bespogovorno borio i borim za prava manjina bez primisli da za sebe ili nekog priskrbim korist, u okviru svojih zakonskih ovlasti i mogućnosti, kao netko tko je izabran da zastupa srpsku nacionalnu manjinu. Kao političar i kao osoba s navedenim uvjerenjima, na taj ću način i nastaviti djelovati.

VLADA POD UDARCIMA Kako će Nijemci, a i prijateljica Ursula, gurati čovjeka iz čije je prve vlade izletjelo 13 ministara

Potpuno je razumljiv interes javnosti. Primam brojne upite medija, ali ne bih želio komentirati neslužbene i neprovjerene informacije koje se objavljuju.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • tomo1234 21.02.2022.

    Sta se ovo dogada svi pustaju brade. Spremiste za grinje i buhe

  • Slajzerizer 21.02.2022.

    Koja sramota od čovjeka

  • massaro1 21.02.2022.

    Svi ste pošteni u pm

Komentiraj...
Vidi sve komentare