To je to što me zanima!

Boris Tadić spreman je postati premijer, želi "srediti Srbiju"

Tadić je u petak nakon sastanka vrha demokrata kazao kako nastavlja pregovore sa SPS-om o formiranju vlade u Srbiji te da će prvo govoriti o programu nove vlade
Vidi originalni članak

Bivši srpski predsjednik Boris Tadić spreman je postati premijer ukoliko od stranke SPS dobije podršku za uvođenje reda u Srbiji. Blic javlja kako to podrazumijeva obračun s tajkunima i jeftiniju, a efikasniju vladu u Srbiji. 

Tadić je u petak nakon sastanka vrha demokrata kazao kako nastavlja pregovore sa SPS-om o formiranju vlade u Srbiji, a ističe kako će se prvo pričati o programu nove vlade, a tek onda o imenovanju premijera.

Dosadašnji gradonačelnik Beograda Dragan Đilas je na sastanku izrazio želju da odradi još jedan mandat gradonačelnika. Kaže kako mu je želja završiti posao koji je započeo. Vrh srpskih demokrata je inače u ponedjeljak zatražio od Tadića da postane premijer, a nakon njih su se s tim složile o ostale stranke.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • templar73 27.05.2012.

    Fotelja je fotelja što se može, ali mislim da bi jedino Jovanović mogao da učini nešto i približi Srbiju uniji

  • drug Tito_1 26.05.2012.

    I tamo isto kao i kod nas, veliki umovi na vlasti!

  • dadomatos 26.05.2012.

    hahahahaha srbija se sredila sama sa tim četnićkim vojvodom nikolićem natrag će opet živjet u ćoporu negdje u šumi i prićat bajke o velikoj srbiji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare