To je to što me zanima!

Borongaj: Stavili svinjsku mast na dvije osmrtnice muslimana

Na žalost, unatoč svim pozitivnim činjenicama, i ovakvi slučajevi se mogu dogoditi i oni najbolje pokazuju da u našem društvu ima pojedinaca kojima odgoj baš i nije jača strana, stoji u priopćenju
Vidi originalni članak

U Savudrijskoj ulici na Borongaju u četvrtak je osvanuo ružan prizor. Nepoznati počinitelj stavio je grude svinjske masti na osmrtnice dvaju pripadnika islamske vjeroispovijesti. 

O svemu se oglasila i Islamska zajednica. 

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti. 

Današnji natpisi u medijima ukazuju na činjenicu da je nepoznata osoba premazala muslimanske osmrtnice mašću u zagrebačkom naselju Borongaj.

Mešihatu Islamske zajednice u Hrvatskoj nitko se nije javio niti žalio zbog navedene situacije. Koliko se može vidjeti na priloženoj slici, osmrtnice datiraju još s kraja prošle godine, te nam nije poznato kada se navedeni događaj zbio niti nas je bilo tko, od naših članova, o istom informirao.

Na žalost, unatoč svim pozitivnim činjenicama, i ovakvi slučajevi se mogu dogoditi i oni najbolje pokazuju da u našem društvu ima pojedinaca kojima odgoj baš i nije jača strana. Imajući u vidu sve negativnosti ovakvog događaja, Islamska zajednica u Hrvatskoj osuđuje ovakvo ponašanje.

 

Idi na 24sata

Komentari 161

  • 30.03.2018.

    Ovo je za svaku osudu. Osobno nisam veliki vjernik, ali baš nikad se ne želim sprdati s tuđim vjerovanje.

  • Stjepan Radić 30.03.2018.

    Allahu akbar!!!!

  • AlenPetolas 30.03.2018.

    nitko vise nepostiva drugu vjeru ili islam sku vjeru ili srpsku vjeru po osmrticama se nestavlja mast sviska nego ko nevjeruje u boga biti ce u paklu svako svoju vjeru treba poštivati i poštovati

Komentiraj...
Vidi sve komentare