Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Borongaj: Stavili svinjsku mast na dvije osmrtnice muslimana

Na žalost, unatoč svim pozitivnim činjenicama, i ovakvi slučajevi se mogu dogoditi i oni najbolje pokazuju da u našem društvu ima pojedinaca kojima odgoj baš i nije jača strana, stoji u priopćenju

Foto: 24sata/24sata
161 komentara

U Savudrijskoj ulici na Borongaju u četvrtak je osvanuo ružan prizor. Nepoznati počinitelj stavio je grude svinjske masti na osmrtnice dvaju pripadnika islamske vjeroispovijesti. 

Foto: 24sata/24sata

O svemu se oglasila i Islamska zajednica. 

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti. 

Današnji natpisi u medijima ukazuju na činjenicu da je nepoznata osoba premazala muslimanske osmrtnice mašću u zagrebačkom naselju Borongaj.

Mešihatu Islamske zajednice u Hrvatskoj nitko se nije javio niti žalio zbog navedene situacije. Koliko se može vidjeti na priloženoj slici, osmrtnice datiraju još s kraja prošle godine, te nam nije poznato kada se navedeni događaj zbio niti nas je bilo tko, od naših članova, o istom informirao.

Na žalost, unatoč svim pozitivnim činjenicama, i ovakvi slučajevi se mogu dogoditi i oni najbolje pokazuju da u našem društvu ima pojedinaca kojima odgoj baš i nije jača strana. Imajući u vidu sve negativnosti ovakvog događaja, Islamska zajednica u Hrvatskoj osuđuje ovakvo ponašanje.

 

Možda vas zanima i ovo:
Message