To je to što me zanima!

Borovec: MUP istražuje izjave Šelebaja protiv Olivera Grbića

Vladimir Šelebaj je u pismu zatražio pomoć ministra jer sumnja da od početka Grbić sudjeluje u otuđivanju njegove vrijedne imovine zajedno s njegovom suprugom
Vidi originalni članak

Krunoslav Borovec iz Ravnateljstva policije potvrdio je kako je ministar Tomislav Karamarko primio pismo Vladimira Šelebaja. 

- Mogu potvrditi kako će navode iz pisma koji se odnose na Olivera Grbića istražiti MUP-ova Unutarnja kontrola - rekao je Borovec za Večernji list.

Podsjetimo, Vladimir Šelebaj je u pismu zatražio pomoć ministra jer sumnja da od samog početka Grbić sudjeluje u otuđivanju njegove vrijedne imovine zajedno s njegovom suprugom Dijanom Čuljak. Ona je navodno to i sama potvrdila u jednoj SMS poruci koju mu je poslala sa svog službenog mobitela početkom kolovoza ove godine. U SMS-u se navodi kako su gospođa Grbić i on, kako kaže, "odrađeni ko' zadnji papci".

Koliko su Šelebajeve sumnje opravdane znat će se nakon završetka istrage protiv Olivera Grbića Unutarnje kontrole MUP-a.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zdrawe 10.09.2011.

    "fin i posten" grbic uopce nema upletenost u nijednu aferu,roden u finskoj,u posti,neznam kako ga uopce neko moze za nesto krivit.))))))))...i onda je svizac.....

  • starstar 09.09.2011.

    Borovec je bas sexy

  • tužni šokac 09.09.2011.

    ipak je Linić u pravu ,,,O.Grbić je lopina

Komentiraj...
Vidi sve komentare