To je to što me zanima!

Bošnjaković: Državni aparat ne treba se koristiti za obračune

Ali, u svakom slučaju, ako je netko fabricirao dokumente kako bi destabilizirao premijera ili Vladu mislim da to treba imati svoj pravosudni epilog, kaže ministar...
Vidi originalni članak

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković izjavio je u srijedu uoči sjednice Vlade da se državni aparat ne koristi za stranačke obračune, a fabricirane dokumente treba istražiti.

"(Državni) aparat se ne koristi za stranačke obračune, nitko nema tu namjeru. Ali, u svakom slučaju, ako je netko fabricirao dokumente kako bi destabilizirao premijera ili Vladu mislim da to treba imati svoj pravosudni epilog", rekao je Bošnjaković komentirajući tvrdnje tjednika Nacional da su kod bivšeg policijskog informatičara Franje Varge nađeni lažirani dokumenti kojima se željelo kompromitirati premijera Andreja Plenkovića..

KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ: 'Moj savjetnik Galić u više je navrata kontaktirao Vargu...'

Bošnjaković je naglasio kako te dokumente treba istražiti i pronaći osobu koja ih je fabricirala, te utvrditi s kojom namjerom je to učinila.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 24.10.2018.

    U arsenalu glupih izjava ministra Bošnjakovića još jedna idiotska izjava.

  • nec.1996 24.10.2018.

    koje obracune,,pa vi ih stitite pokrali nas i danas nisu krivi,,

  • Lun@777 24.10.2018.

    Što se to u zadnje vrijeme događa sa HDZ-om, sve same afere na aferu. Umjesto da se premijer i ministri bave gospodarstvom, zdravstvom, obrazovanjem, zaštitom okoliša, zapošljavanjem..., jednom riječju napredovanjem Hrvatske, oni se uporno bave svojim stranačkim problemima. Glavna tema je tko je što kazao, muljao, plagirao, fabricirao dokumente, pakirao Plenkoviću, zapravo radio mu iza leđa, da ga destabilizira i makne sa vlasti. Ali pitanje svih pitanja je zapravo: TKO vuče sve konce oko smjene Plenkovića? Da li je to samo Vaso, u što čisto sumnjam (on mi više liči na izvršioca), ili možda hobotnica seže čak do Predsjedničkih dvora, pa se nameće dodatno pitanje za Predsjednicu, ZAŠTO, što je krajnji cilj? Ili pak iza svega stoje desničari i Karamarko u sjeni? Afera se nastavlja i dalje, pa se nadamo da će ovaj "sposoban" ministar Bošnjaković uspjeti razvezati gordijski čvor i da će "kralj" Plenković dokazati svoju nevinost. Mislim da je Brkić prošlo svršeno vrijeme, kako god da završi ova trakavica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare