To je to što me zanima!

Bošnjaković s 'pilom' stigao na misu: 'To mi je službeni auto!'

Ministar Bošnjaković stigao je na misu u Katedralu skupocjenim BMW X6. Kaže nam da mu je to službeni automobil i da ga je Ministarstvu pravosuđa dodijelio ured koji raspolaže zaplijenjenim stvarima...
Vidi originalni članak

Dražen Bošnjaković (HDZ), ministar pravosuđa, stigao je na misu u zagrebačku katedralu u skupocjenom BMW-u X6 što nije moglo proći nezamijećeno pa su ga uhvatile i kamere okupljenih fotoreportera. 

Prema podacima iz imovinske kartice Bošnjaković i njegova supruga ne raspolažu spomenutim automobilom. U njoj ima upisanu Toyotu RAV4 iz 2009. godine i Toyotu Yaris iz 2015. Stoga smo upitali ministra otkud mu takav automobil.

- Automobil nije moj privatni, već je službeni. Star je desetak godina, a ured koji raspolaže zaplijenjenim stvarima ga je dodijelo Ministarstvu pravosuđa prije otprilike dvije godine - rekao nam je Bošnjaković.

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić predvodio je božićno misno slavlje u zagrebačkoj Katedrali. Na božićnoj misi okupio se gotovo cijeli državni vrh, a svima je upao u oči ministrov automobil.

Idi na 24sata

Komentari 342

  • 26.12.2019.

    I onda vele glasaj za hdz. nikad. svi lopovi

  • dektiva3 26.12.2019.

    Ma reče koli bićemo švicarska,ovi političari u njoj već žive,a stoko sitnozuba pasi travu...

  • yocko 26.12.2019.

    Sada bude išao i na skijanje sa ovim autom,to sve mi građani budemo platili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare