To je to što me zanima!

Bozanić je pozvao na molitvu za branitelje i s braniteljima

Kardinal Bozanić je rekao kako je Bog hrvatskom narodu dao svece koji su orijentir i smjerokaz danas kada je društvo zbog neodgovornosti dovedeno u teško stanje
Vidi originalni članak

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić večeras je na blagdan Svih svetih na svetoj misi u crkvi Krista Kralja na zagrebačkom Mirogoju pozvao na molitvu za branitelje i s braniteljima. Naglasio je da se moli i za međusobno opraštanje, suradnju i uvažavanje.

Kardinal Bozanić rekao je kako je Bog hrvatskom narodu dao svece koji su orijentir i smjerokaz danas kada je hrvatsko društvo zbog neodgovornosti dovedeno u teško stanje.

- Na putu vječnosti može se ostati samo ako se ovozemaljski život utemelji na Božjem putu, a Božji put se temelji na iskrenom zauzimanjem za ljubav, mir, istinu i pomirenje - rekao je Bozanić.

Zagrebački nadbiskup kardinal Bozanić je nakon svete mise predvodio molitvu za pokojne ispred središnjega križa na zagrebačkom groblju Mirogoj.


Idi na 24sata

Komentari 72

  • fulir 13.11.2014.

    Svojim agitiranjem s oltara uspjeli ste svoje štičenike nahuckati da društvo je dovedete teško stanje zbog pljačke svih dobara uz vašu svekoliku podršku i blagoslov.... i sa tim nemaju nikakve veze niti Bog, niti naši sveci. Treba što hitnije vlada ( nikako izabrana s kaptola) zaštiti gradjane RH od Popova i likova koji se svako malo ( sdjeća li se tko Čondića) pozivaju na takozvani "domovinski rat" Znamo svi koje su """"ljepote" proizašle iz toga "dmovinskog rata" ( na stranu pravi borci koji su išli srcem i za Hrvatsku, misli se na ove koji kradu pod okriljem crkve i muljaju za njih i sebe ). rekli bi , sjaši sjaši lopina pa zajaši superlopina uz potporu VELIKOG meštra s mitrom Kardinale ispravi kardinalnu grešku. Treba istaknuti Hrvatske branitelje.Sjetiti se i gladne djece. Ali i otvoriti oči, završiti II svj rat, i podržati one koji pokušavaju razmontirati mafiju oko nas.

  • Sonador 02.11.2014.

    Priroda je čovjeku kroz evoluciju dala razum. Nažalost, nije pretpostavila da će nekima trebati uputstvo za upotrebu. -.-

  • vilim 02.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare