To je to što me zanima!

Bozanić: Mediji selektivno pišu o pedofiliji svećenika

Kardinal Bozanić je rekao kako Papa govori u ime Crkve. Dodao je da se tu radi o teškim stvarima te im se treba pristupiti odgovorno, a ne ideološki
Vidi originalni članak

Hrvatski biskupi se nisu službeno očitovali o problemu seksualnog zlostavljanja među svećenstvom ni nakon što se papa Benedikt XVI. ispričao žrtvama svećenika pedofila. Zagrebački nadbiskup, Josip Bozanić, rekao je kako papa govori u ime Crkve. Rekao je kako se u medijima o umiješanosti svećenika u pedofilske skandale govori 'selektivno'.
- Svatko tko dođe do spoznaje tako nečeg dužan je prijaviti to civilnim vlastima i svatko tko zataškava - griješi. Ako se nekome nešto dogodilo, i to netko zna, onda je dužan to prijaviti - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • damok 22.03.2010.

    Bozaniću, ajde reci opet \"Europćani\". Da se malo smijemo. pišite o svim popovima pedofilima, ne samo selektivno o nekima. Počnite od vatikana i Ratzi-Natzi pape...

  • vilhelm 22.03.2010.

    Gdje je sada komentar koncila,a po Božaniču o tome se nebi trebalo pisati koga on štiti.Znali su davati komentare i agitirati kada su bili izori,a sada šute.

  • ivanmatko76 22.03.2010.

    A pedofili ili ne, o tome ima suditi Bog a ne ljudi. Tko od vas nije griješio da se usudi baciti kamen prvi, jučer se čitalo na nedjeljnim misama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare