To je to što me zanima!

Božićna bajka u Čazmi sa pola milijuna lampica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Račun za struju koji će obitelj Salaj iz Čazme dobiti u siječnju iznosit će čak 40.000 kuna, ali Zlatko pronalazi zadovoljstvo u usrećivanju
Vidi originalni članak

Čim je u petak pao mrak na imanju obitelji Salaj, uz vatromet je zasvijetlilo 540.000 lampica i počela je još jedna božićna bajka u Grabovnici kraj Čazme. Na kićenju kuće, stabala i svakog grma radilo je šest ljudi. Pripreme su počele prije dva mjeseca.
- Prvi bor okitio sam prije 20 godina. Svakog Božića okitio bih koje drvce više. Danas svijetli više od pola milijuna lampica, a sljedeće godine spremam još više iznenađenja - rekao je Zlatko Salaj, vlasnik imanja.
Stabla su omotana sa 60 km kabla. Toliko je Zagreb udaljen od Čazme. U Grabovnici je postavljena nova trafostanica. Struju dobivaju iz četiri brojila. U siječnju će dobiti račun za struju od čak 40.000 kuna.
- Ministarstvo poljoprivrede dat će nam 20.000 kuna, a ostatak ćemo prikupiti od ulaznica. Odrasli je plaćaju 10 kuna dok je za djecu posjet besplatan - rekao nam je Zlatko Salaj.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • crveno_crni 23.12.2007.

    E pa Nessie kada ti nemisliš na one koji kopaju po kontejnerima zašto bi ovaj čovjek.Sigurno se nisi solidarisala s njima .čovjek radi ono u čemu uživa i svaka im čast ,prelijepo je

  • anti-gardy 23.12.2007.

    Lako je trošiti kad ti država da... a za pametne stvari nema se novaca-- A tko je kupio te sve lampice? Sigurno nisu bile jeftine.

  • bronx77 23.12.2007.

    prenemaganje i kić. ne zna za onu-manje je vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare