To je to što me zanima!

Božinović francuskom kolegi poklonio 'pobjednički dres'

Božinović je i prije polufinalne utakmice s Englezima pozirao s britanskim kolegom Sajidom Javidom. Božinović je držao kockasti šal, a Javid engleski dres
Vidi originalni članak

Francuskom kolegi i ministru Gérardu Collombu poklanjam pobjednički dres. Riječi su suvišne... Samo Hrvatska!, napisao je ministar Davor Božinović uz fotografiju na kojoj spomenutom kolegi, s kojim se sastao u Austriji, daje dres hrvatske reprezentacije. 

Božinović je i prije polufinalne utakmice s Englezima pozirao s britanskim kolegom Sajidom Javidom. Božinović je držao kockasti šal, a Javid engleski dres. 

NEKA BOLJI POBIJEDI Božinović britanskom kolegi: 'Pobijedit će moja Hrvatska'

Tada je Javid Božinoviću poželio da bolji pobijedi, a on mu je odgovorio: 'Da, moja Hrvatska'.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Lukaku24 13.07.2018.

    sve su to izdajnici ovi političari

  • ConnieWashington 12.07.2018.

    Izvanredna prilika za rad od kuce zauvijek ... Radite tri do osam sati dnevno i zapocnite s placanjem u rasponu od $ 7,000 do $ 14,000 mjesecno ...... Tjedno placanje ... 67n VIDI OVDJE ----> >>>>> w­w­w­.­p­o­s­l­o­v­i­9­0­.­c­o­m

  • mestar 12.07.2018.

    Politicari i njihovi krpe;ji sto dalje od igraca i reprezentacije to bolje. Nadam se da je to strucni stozwe dogovorio s hotelom da nitko od tih politicara i njihovih prilijepaka krpelja ne mogu pric ni blizu hotela u kijem je odsjela reprezentacija pa ni svi ti koji ce sad doc jer oni su najveci krivci za sve sto se dogadalo na nasim terenima i izvan. Svi ti neredi su plod obracuna medu klanovima u borbi za dio kolaca posvadali su narod izmedu sebe . Mi smo mali i nema nas toliko kao nekih da se djelimo ako ne budemo se drzali skupa nestat ce mo kao nacija. Dobro razumim da su nas i zasto su nas okrecali jedne protiv drugih da se posvadimo ali ne razumim sad od kad smo dobili da sami odlucujemo o svojoj sudbini. nitko nije iznad Hrvatske nesmijemo dozvolit da nas vode nesposobni i lopine koji nas djele da se svadamo tako da pokriju svoju nesposobnost. idemo hrabro i posteno svi da damo sve za pobjedu a bit ce kako bog da samo bez kalkuliranja jedino tako mozemo uspijet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare