To je to što me zanima!

Božinović iznenađen mjerama ZG stožera o maskama vani: 'Dajte da vidim što su zatražili'

U Splitu očekuju gužve na tržnicama i rivi, zato su donijeli preporuku za maske na otvorenom, a što se tiče prijedloga zagrebačkog stožera, nema smisla nositi masku vani, ako su građani negdje sami, kaže Capak
Vidi originalni članak

Davor Božinović bio je iznenađen na presici Stožera kad su ga pitali o mjerama koje je predložio zagrebački stožer. Posebno o onoj o obaveznom nošenju maski i na otvorenom.

- Nismo vidjeli točno odluku, sve znamo iz medija, ne bih sad odgovarao na pitanja koja su hipotetska - rekao je Božinović.

U Splitu su rekli da očekuju gužve na tržnicama, šetnje na rivi, zato su donijeli preporuku za takva mjesta. Meni se to čini logično - poručio je Capak, a što se tiče prijedloga zagrebačkog stožera, Capak kaže da nema smisla nositi masku vani, ako su građani negdje sami.

Capak je poručio kako se virus može širiti na otvorenom pa su maske u okolnostima u kojima ima više ljudi korisne. 

SKINI PA VRATI U Zagrebu žele obvezno nošenje maski na otvorenom, pa i dok pijete kavu: Evo kako to izgleda

Poručio je kako je u drugim županijama predloženo da se maske nose na mjestima gdje ima puno ljudi, a ne ako, primjerice, sami šeću psa. 

Idi na 24sata

Komentari 142

  • belgijan malinois 31.03.2021.

    nisi ti iznenađen jer od tebe sve pocima

  • ain stein 31.03.2021.

    Iznenaden i uvreden....

  • jo2hn8ny 31.03.2021.

    Ja nigdje ne vidim po ulaznim vratima od stambenih objekata naljepnice tipa Zabranjen ulaz - COVID. Dosta je terora bijelih kuta !

Komentiraj...
Vidi sve komentare