To je to što me zanima!

Božinović o nesreći u Zagrebu u kojoj je stradala djevojčica (9): 'Tragedija se mogla izbjeći'

Detalji će se znati nakon očevida, a nesreću je komentirao ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović
Vidi originalni članak

Teretno vozilo naletjelo je na djevojčicu nešto prije 13 sati. Sve se odvilo u zagrebačkom naselju Žitnjak, u Ulici Žitnjak. Nesretna djevojčica od siline udara teretnog vozila na mjestu je preminula.

Detalji će se znati nakon očevida, a nesreću je komentirao ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović.

UŽAS NA ŽITNJAKU Detalji tragične nesreće u Zagrebu: Kamionom naletio na curicu, izlazila je iz autobusa

- Nažalost, saznao sam da je djevojčica od nekih sedam ili osam godina poginula jer je pretrčavala kolnik. U ovom trenu nemam više informacija osim da se provodi očevid. U svakom slučaju tragedija koja se mogla i treba izbjeći, ali je potrebno da sudjeluju svi – i institucije, ali i roditelji koji moraju voditi računa o tome gdje su djeca. Tragedija u svakom slučaju - rekao je, prenosi N1.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 10.09.2023.

    Naravno da se moglo spriječiti kada ti ne bi plesao koruptivno kolo. Odavno i vrapci na grani znaju kako se prolazi na tehničkom pregledu. Da se ovaj tren napravi revizija na cestama, velika većia vozila bilo bi proglašeno tehnički neispravnim. Bilo zbog kočnica bilo zbog svjetala ili kakvod drugog razloga. Ovo dijete ide na dušu svim šupcima koji beru pinku u stanicama za tehnički pregleda i puštaju klošare s polurapadnutim krntijama da izđu na ceste. I da su samo u pitanu vozila fizičkih lica, sjetite se samo tragedije kada su u vožnji zbog neispravnog mjenjača otvorena vrata školskog autobusa. Divim se što nitko od ožalošćenih u ovakvim slučajevima nikada nije presudio niti jednoj odgovornoj njušci. Očito vam treba netko opet pokušati uvesti Yuga na stepenište u Saboru.

  • Danijel T 09.09.2023.

    Cuj molim te Božinovicevu izjavu,Roditelji trebaju znat gdije im se dijete nalazi! Pa bolesni čovjeće dijete je išlo iz škole i udareno je na piješačkom prijelazu, s tim da je autobus stajao i puštao djevojcicu da prijeđe zebru. Obitelji iskrena Sučut.😥

  • lokal patriota 09.09.2023.

    Božinoviću, u Osijeku cijeli dan motocikli i nabrijana vozila, sigurno tehnički neispravna, teroriziraju građane mjesecima. Nitko iz policije da organizira PRAVO presretanje istih , a vrč ide na vodu dok se ne razbije. Znaju čak i gdje se sastaju te grupe objesnih vozača, ali....Napravili nekoliko racija i kraj. Vukovarskom, Srtossmayerovom, Gundulićevom i ostalim ulicama divljaju i čekamo samo kada će netko nastradati, ali onda je kasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare