To je to što me zanima!

Božinović: Spriječena je jedna velika šteta koja bi pogodila Inu

Svi očekujemo odgovor na pitanje kako je moguće da nitko ne primijeti i da se dogode takve transakcije koje su svakome sumnjive, rekao je ministar unutarnjih poslova
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u ponedjeljak je komentirao veliku pljačku u Ini i poručio kako sigurno ovo nije bilo ugodno bilo kojem građaninu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Meni kao ministru je satisfakcija da su policijski službenici s Uskokom i drugim nadležnim službama u dugotrajnom istraživanju prikupili dovoljno dokaza kako bi se mogla podnijeti prijava i kako bi se detektirali počinitelji - kazao je ministar.

NOVI DETALJI AFERE Sve priznala! Ovako su muljali u najvećoj pljački u povijesti Hrvatske: 'Bolje da se pare vrte'

Poručio je kako je je zahvaljujući blokadi novca spriječena velika šteta koja je mogla pogoditi kompaniju, prenosi N1.

- Oni su uhićeni i to je ono što radi policija, Državno odvjetništvo. Sa svim ovim naporima spriječena je jedna velika šteta koja bi pogodila Inu - kaže.

Komentirao je i kako je moguće da se dogodi nešto takvo, a da nitko to ne primijeti. Dodaje i kako je pitanje koje si moramo postaviti, da vidimo koje su to poslovne procedure da je tako nešto moguće. 

- To su poslovne procedure koje je potpisala jedna kompanija s preciznim angažmanom. Kad se angažira represivni sustav, to znači da treba skupiti dokaze da bi bila održiva kaznena prijava i ona će se dodatno sad osnažiti - rekao je.

PETORKA U ZATVORU VIDEO Ovo je rekao ministar Filipović o megapljački INE: 'Vidimo da sustav funkcionira'

- Svi očekujemo odgovor na pitanje kako je moguće da nitko ne primijeti i da se dogode takve transakcije koje su svakome sumnjive - kaže.

Kratko je prokomentirao navijački incident na autocesti A1 u nedjelju te se osvrnuo na djevojčicu na respiratoru, koja je završila u koloni. 

- Brzim angažmanom policijskih službenika dijete je prošlo brzo kroz tu kolonu - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 29.08.2022.

    Kada je itko od njih rekao nešto konkretno i jasno? Godinama izvrću, okreću, premeću iz supljeg u prazno i to se više nego jasno vidi kako sve funkcionira.

  • mislim 29.08.2022.

    Kad se ministar pita kako je nešto moguće a ka on je sposoban pa je na toj pozici šta reći o sposobnosti dotičnog a nankari su jako sposobni ni fina im nemože ništa zato ja nemogu dići više od 5000 kn da me nepitaju zašto trebam ili damoram doći osobno u banku ako želim više podić

  • RCR-Dečec 29.08.2022.

    Uh, što je iskomentirao incident na autocesti. Ni riječi o huliganima nije prozborio. Vidi se da je odgovoran ministar. 👍🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare