To je to što me zanima!

Petrov poručuje: Zastupnike Mosta već se pokušavalo lomiti

Zastupnike Mosta već se pokušavalo lomiti. Preporučio bih da prema zastupnicima Mosta ne idu tim načinom, rekao je čelnik Mosta Božo Petrov
Vidi originalni članak

Božo Petrov, potpredsjednik Vlade i predsjednik Mosta nezavisnih lista, izjavio je za Večernji list da nije razgovarao s Tomislavom Karamarkom otkad je Most poručio da će saborski zastupnici Mosta glasovati za njegov opoziv.  

- Nema teorija urota ili zavjera: točka dnevnog reda došla je u Vladu prije održavanja sabora HDZ-a jer se Vlada treba očitovati u roku od osam dana od prijedloga skupine saborskih zastupnika. A način glasovanja bio je jednostavan: ili ćemo ostati dosljedni u zahtjevima da se politička razina odgovornosti u Hrvatskoj treba podizati ili ćemo biti još jedni od brojnih u zadnjih 20 godina i prihvatiti stari način političkog ponašanja u kojem je važnije čuvati poziciju nego mijenjati političku kulturu - rekao je Petrov. 

- Zastupnike Mosta već se pokušavalo lomiti. Preporučio bih da prema zastupnicima Mosta ne idu tim načinom, neka razgovaraju sa Zoranom Milanovićem da im prenese iskustva u tom polju - rekao je Petrov. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • jozabroz 30.05.2016.

    pa naravno, slomio je vas odmah milanovic, zato ga sad i podrzavate,,cemu skrivate istinu??

  • zahira45 30.05.2016.

    E moj Božo...malo političke mudrosti, lukavosti ne bi ti škodilo! Ponekad sličiš na ovcu u vučjim raljama!

  • prava istina 30.05.2016.

    Novi izbori pa ćemo da vidimo,, idemo mostovci

Komentiraj...
Vidi sve komentare