To je to što me zanima!

Braća iz gorućeg terenca izvukli majku i dijete (4)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
John i Joel su vatrogasci 29 godina. Iako nisu bili na dužnosti iz vozila u plamenu su izvukli majku i sinčića. Dječak je ozlijeđen, ali će se oporaviti
Vidi originalni članak

Braća John i Joel Rechlitz iz  Milwaukeea u SAD-u vatrogasci su već 29 godina. U nedjelju nisu bili na dužnosti i pripremali su se za proslavu rođendana. Odjednom je dotrčala Johnova žena Joy i rekla im da gori terenac. Hrabra braća su odmah krenula u akciju. U vozilu su bili majka i dvoje djece. Majka je, prije nego što su braća stigla, dvogodišnjeg sina dodala Joelovoj ženi. John i Joel su razbili prednje vjetrobransko staklo i izvukli majku van. No u gorućem terencu je ostao još četverogodišnji dječak.
- Bilo je strašno. Dijete je vrištalo, a njegovo sjedalo je gorjelo - rekao je Joel. Braća su prerezala nožem pojas kojim je dječak bio zavezan i izvukli su ga van. Dječak je gorio pa ga je susjed polio hladnom vodom. Hitna ga je odvezla u bolnicu. Opečeno mu je 30 posto tijela pa su ga liječnici operirali. Braći, kojima su lakše ozlijeđene ruke, liječnici su rekli da će se dijete oporaviti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Debela kvočka 21.07.2009.

    Svaka čast dečki su heroji,brz oporavak mami i djetetu sretno...........

  • jelka123 21.07.2009.

    Svaka čast. Lijepo je ponekad pročitati i lijepe vijesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare