To je to što me zanima!

Braći su pomogli policajci: Kupili im novu veš mašinu

HUMANOST NA DJELU: Braća Kovačević ostala su bez roditelja. U “borbi” s dugovima i kreditima pomogli su im DOBRI kontakt-policajci iz Novske
Vidi originalni članak

Majka je umrla prije tri godine, a uzrok smrti nismo doznali. Pozlilo joj je i umrla je na putu u bolnicu. Obdukciju smo trebali platiti pa smo odustali. Imala je 40 godina. Prošle godine ocu su dijagnosticirali rak želuca. Brat je otišao raditi na brod kako bi nešto zaradio i pomogao u liječenju. Nažalost, prije dva mjeseca tata je ipak umro, priča Mladen Kovačević (25) iz Novske. On i njegova braća, Tomislav (8) i Miroslav (24) su u samo tri godine ostali bez majke i oca. Ubrzo su doznali da je otac bio dužan i da je kuća u kojoj žive pod kreditom. Kontakt-policajci Milan Pilipović i Ivica Tutić željeli su pomoći obitelji. Mladen kaže da su im beskrajno zahvalni. Naime, osim što su im kupili perilicu za rublje, pomogli su Mladenu pronaći posao, što mu je još više značilo.
- Znali smo da nemaju perilicu za rublje i uz pomoć kolega iz PP Novska vrlo brzo smo skupili novac - kaže policajac Tutić.
Za Uskrs su im donijeli košaru s hranom te paze da braći i baki nešto ne nedostaje.
- Dva tjedna prije očeve smrti trebao sam otići raditi u Njemačku. Ali postao sam Tomislavov skrbnik. On je teško podnio gubitak roditelja. No u školi je odličan i nemamo problema s njim - zadovoljan je Mladen



O TOMISLAVU BRINE BAKA

Mladen radi u Novskoj, a Miroslav u Slavonskom Brodu pa dolazi samo vikendom. Zato se k njima doselila baka Terezija koja čuva osmogodišnjeg Tomislava.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • marijeta8 26.05.2010.

    ovo mi je definitivno ulipšalo dan, svaka čast

  • Opaka Salpa 26.05.2010.

    Svaka čast

  • olnada 26.05.2010.

    Ima dobrih ljudi,to me cini sretnom.Hvala vam,a deckima sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare