To je to što me zanima!

Bračni par popio lijek za virus: Muškarac umro, žena kritično

Stariji bračni par iz Phoenixa uzeo je klorokin, a nedugo nakon toga muškarac je preminuo dok je njegova supruga u teškom stanju u bolnici
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump nedavno je izjavio da hidroksiklorokin ili klorokin, u kombinaciji s azitromicinom mogu spriječiti pojavu ili širenje korona virusa u ljudskom tijelu. U strahu od pandemije virusa od kojeg je preminulo više od 16.000 ljudi u svijetu, postojali su oni koji su aktualnog predsjednika, nažalost poslušali. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Gledali smo sastanak na kojem je Trump govorio o pozitivnim učincima te kemikalije. Bojali smo se da se ne zarazimo - rekla je udovica preminulog muškarca za NBC News

Stariji bračni par iz Phoenixa uzeo je klorokin, a nedugo nakon toga muškarac je preminuo dok je njegova supruga u teškom stanju u bolnici. Unatoč tome što bračni par nije bio pozitivan na korona virus, odlučili su da žele spriječiti moguću pojavu zbog čega su popili tešku kemikaliju. 

INTER MIAMI Protiv koronavirusa: Beckham je razdvojio čaplje kao savjet...

U sljedećih dvadeset minuta postalo im je jako zlo, a Hitna pomoć vrlo brzo je došla do njihovog doma. Unatoč tome, muškarac je preminuo vrlo brzo nakon konzumacije klorokin sulfata. 

- Počela sam povraćati. Suprug je teško disao i gušio se. Htio je da ga držim za ruku - objasnila je udovica te poručuje kako treba slušati isključivo liječnike i znanstvenike. Inače, klorokin je odobren od strane Agencije za hranu i lijekove, a koristi se u borbi s lupusom, malarijom i reumatoidnim artritisom. 

 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 27.03.2020.

    Gospoda koja pripisuju ovakve lažne vijesti zasigurno misle da če oni biti pošteđeni prisilnog cijepljenja koje nam očigledno slijedi. Več je i budali jasno da sve ovo širenje pandemije straha ima kao cilj in priori upravo to, i što im nažalost neće biti teško postići vidjeći (ne)reakcije većine

  • Zdravlje JeU Vama 26.03.2020.

    U ISČEKIVANJU LIJEKA! Biosenzorijalnom se analizom bavim već desetlječima u svrhu savjetovanja i samoliječenja. Prema mojoj spoznaji, zrcalnu frekvenciju koja poništava životnu energiju covid-19 ima list biljke Origano koja se upotrebljava kao začin (ispitao onaj porijeklom iz Turske). Kako je zaraza većinom prošena zrakom preporučam namočiti origano u zdsjelu sa vručom vodom, prekriti glavu ručnikom iznad lonca i udisati isparenja koja će poništiti upalu u plućima izazvanu covids-19 virusom, omogućiti tako normalno disanje i eliminaciju virusa. postupak ponoviti tri puta dnevno po deset minuta. Drugo je alternativno rješenje, u isčekivanja pronalaska lijeka, primjena radionike, postupka kojim zaražena osoba primjenjuje zrcalno suprotstavljenu frekvenciju onoj covida-19 virusa kako bi se postiglo uništenje virusa. Još nemam posvjedočenu potvrdu izlječenja, no nudim svoju besplatnu pomoć osobama koje sumnjaju da su zaraženbe ili nose virus covid-19. Jedan je čitatelj dodao: Hvala, divlji Origano ili Mravinac jedan je od najjačih ubojica virusa na planeti. Berba besplatna u obalnom pojasu, počmite krajem Svibnja za sunčanog dana kada je sunce na vrhuncu snage. Čaj spremati sa malom količinom, ne kipuća voda u posudi od emajla. Živjeli!

  • Alamo 25.03.2020.

    Previse, pretjerujete! On tako nije rekao, nego da se jos istrazuje mogucnost novog lijeka u raznim kombinacijama, a svakako ne u toj u kojoj ste rekli. Osim toga, rekao je da medicinski strucnjaci i istrazivaci trebaju to jos sve provjeriti. Ne sirite lazne vijesti, iako ne voli te pred. Trumpa!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare