To je to što me zanima!

Glavaš u pritvoru vrijeme krati pisanjem knjige i čita Kuran

Radni naslov knjige Branimira Glavaša je 'Kronologija političkog progona', a već ima oko 150 stranica. Navodno je opisao skandale i tračeve samog vrha HDZ-a
Vidi originalni članak

Branimiru Glavašu je Vrhovni sud BiH potvrdio zatvorsku kaznu od osam godina zbog ratnog zločina, a od uhićenja je u pritvoru u Sarajevu gdje vrijeme krati pisanjem knjige. Uprava pritvora mu je prihvatila molbu te su mu dopustili da u sobi drži laptop, ali bez priključka na internet. Radni naslov Glavaševe knjige je 'Kronologija političkog progona', a već ima oko 150 stranica. 

Knjigu je započeo rečenicom 'Od danas u 16 sati - Branimir Glavaš više ne postoji', a radi se o preformuliranoj izjavi Ive Sanadera na dan izbacivanja Glavaša iz stranke. Navodno je opisao skandale i tračeve samog vrha HDZ-a, ali je fokus knjige na njegovom pravosudnom slučaju. Sprema se napisati oko 400 stranica, a Glavaš je uvjeren kako će pronaći izdavača bez poteškoća, piše Dnevnik.ba. Osim što piše knjigu, Glavaš čita i Kuran, a pročitao je navodno već pola knjige.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Raziel CRO 23.11.2010.

    Odrekao se Hrvatske,pa zašto se i vjere ne bi odrekao??Samo me zanima jel taj izdaica,ratni zločinac i profiter,bjegunac sa tjeralice još prima plaču iz Hrvatskog proračuna???

  • ljutatrava 23.11.2010.

    Koga briga što taj kukavica i zdajica Hrvatskog naroda radi?Nemojte nas molim vas više njime zamarati.Neka se za njega zanimaju oni koje je zadužio i kojima je on dužan.

  • simic milan 22.11.2010.

    to bravo "GLAVAS" pisi i nek ostane istina, kakav je hrvatski narod, nek mladi narastaji vide kakva su im govna bili preci !!!!! samo napred i hrabro, proso si ti i gore od ovog, izdrzaces ti sve i svasta, svi su oni pravi stobom ali jako ih je malo, razbacani po bijelom svitu !!!!!! pozdrav prijatelju i hrabro u boj za zivot svoj !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare