To je to što me zanima!

Branio Miloševića i Sadama, a uopće nije imao diplomu prava

Talijanu s britanskim državljanstvom sudi se za lažno predstavljanje jer se vjeruje da on uopće nije pravnik! Optužen je i za protuzakonito prisvajanje imovine klijenata
Vidi originalni članak

U Londonu je u ponedjeljak započelo suđenje Giovanniju di Stefanu, poznatijem kao "Đavolji odvjetnik", koji je svojedobno branio Sadama Huseina te bio pravni savjetnik Slobodana Miloševića i veliki prijatelj Arkana. 

Talijanu s britanskim državljanstvom sudi se za lažno predstavljanje jer se ispostavilo da on uopće nije pravnik! Optužen je i za protuzakonito prisvajanje imovine svojih manje poznatih klijenata.

"Đavolji odvjetnik" tvrdi da je nevin. Proteklih godina britanski sudovi su ga u više navrata pozivali da dokaže svoje kvalifikacije, no milijunaš se na pozive svaki put oglušio.

Giovanni di Stefano je postao poznat 2006. kao član braniteljskog tima Sadama Huseina. S diktatorom je ranije poslovno surađivao, a navodno je jednom prilikom upoznao i Osamu bin Ladena. Zastupao je panamskog diktatora Manuela Noriegu, pedofile poput Garyja Glittera i serijske ubojice poput Harolda Shipmana. 

Svoje prijateljstvo sa Željkom Ražnjatovićem Arkanom nikada nije skrivao. Više puta je isticao da je upravo on platio Arkanovo i Cecino "vjenčanje stoljeća" 1995. godine.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • bbbdado 29.01.2013.

    Hehe, majstor prevare, dosta sličnosti sa nekim našim odvjetnicima

  • slr 29.01.2013.

    Toliko o sigurnosti u svijetu tako je i mogao i bombu ponjet na jedno od suđenja jer se odvjetnici ne tretresaju prije ulaska u sud ili sudnicu .

  • tatatomi 29.01.2013.

    kakvi klijenti takav i odvjetnik

Komentiraj...
Vidi sve komentare