To je to što me zanima!

Branitelj koji se sukobio s policijom je u teškom stanju

Darko Pajčić je u studenom htio razbiti ćiriličnu ploču pa se sukobio s policijom. Tada je teško ozlijeđen. Hospitaliziran je i kasnije pušten. Nedavno mu je pozlilo
Vidi originalni članak

Darko Pajčić, vukovarski branitelj nalazi se u bolnici u Osijeku te je u teškom stanju, potvrdio je u subotu dopredsjednik Udruge maloljetnih branitelja iz Domovinskog rata Enver Arnautović. 

Pejčić je, podsjetimo, bio ozlijeđen 12. studenog ispred zgrade policijske postaje u Vukovaru. On je tada došao pred PP kako bi razbio ćiriličnu ploču. Pri tome je došlo do sukoba s policijom pri čemu je zaradio teške tjelesne ozljede i zatim hitno prebačen u KBC Osijek. U bolnici je hospitaliziran, a kasnije je pušten na kućnu njegu. 

No, prošlu nedjelju mu je opet pozlilo te je zbog izljeva krvi u mozak iz vukovarske bolnice prebačen u Kliničku bolnicu Osijek gdje je hitno operiran. Bio je u komi iz koje se probudio prije dva dana. Skinut je s aparata i sad se nalazi u teškom, ali stabilnom stanju. 

Idi na 24sata

Komentari 341

  • ljubica ljubičica_1 17.12.2013.

    ako umre .koće odgovarat ?nemojte reći samo da je sam pao.što nije istina vidlismo snimke di ga policajac udara u on pada na pločnik.a drugi policajci su samo stajali i gledali dok iz ovog branitlje lije krv iz usta i glave.da mu nije bija prijatelj koi je lupijo policajca u među nozje i došo do prijatelja i okrenuo ga je na bok da se ne uguši u krvi.ja osobno misli da i ovi policajci što su gledali su odgovorni ako ovaj branitelj premine.

  • anita blažević 16.12.2013.

    Čini se da policija po nekad prejako uootrebljava silu.

  • trecaKrajiska 16.12.2013.

    sve se pljuje na Druga Tita-al' ne sjecam se da je neko njegove suborce smio tako izudarati i u komu poslati-njegovi partizani su bili heroji a ovi danasnji su topovsko meso u ocima hrvatskih politicara .Hej murijo-neko ce i vas tako jednog dana-nije nicije do zore pa nece ni vase....Igore..I gore idi u zagreb u sabor nek ti daju fotelju -dobar si im sluga bio-budalo jedna i svi vi ostali murijasi-razmislite prije nego SLIJEPOslijedite naredjenja-time su se i nacisti branili....

Komentiraj...
Vidi sve komentare